aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣAτάκα «Μιχαλάκη»: «Εμείς αποφεύγαμε τους paparazzi, τώρα τους τρέχουν»

Aτάκα «Μιχαλάκη»: «Εμείς αποφεύγαμε τους paparazzi, τώρα τους τρέχουν»

Απολαυστικός για άλλη μια φορά ήταν ο Μιχάλης Κωνσταντίνου. Ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Εθνικής Κύπρου και team manager του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος μίλησε στο ραδιόφωνο του Active (107,4 & 102,5) και την εκπομπή «Τα Λέμε Όλα» με τον Πανίκο Θεοδοσίου και σχολίασε την απόφαση της εκτελεστικής επιτροπής της ΚΟΠ σχετικά με τους Κύπριους ποδοσφαιριστές.

Ο «Μιχαλάκης» χαρακτήρισε θετικό το μέτρο της ΚΟΠ και έριξε το… μπαλάκι στους ποδοσφαιριστές τονίζοντας πως επιβάλλεται να δουλέψουν σκληρά για να πετύχουν. Μάλιστα, έριξε και επική συγκρίνοντας το πως διαχειρίζονται τη δημοσιότητα οι ποδοσφαιριστές της εποχής του σε σχέση με σήμερα.

«Στην εποχή μας κρυβόμασταν από τους paparazzi τώρα οι ποδοσφαιριστές τα δίνουν στους paparazzi. Πολλοί βλέπουν τι κάνει ο Ρονάλντο στο instagram και το κάνουν κι αυτοί. Ο Ρονάλντο, όμως, είναι ο Ρονάλντο. Πέτυχε τόσα πολλά και ακόμα και σε αυτή την ηλικία στις προπονήσεις τρελαίνεται. Θα πω και ένα παράδειγμα δικό μας. Του Πιέρου Σωτηρίου, ο οποίος είναι ίσως τώρα ο κορυφαίος Κύπριος. Στις προπονήσεις της Εθνικής είναι πάντα πρώτος και ο πιο διψασμένος. Υπάρχουν και άλλα παιδιά που δουλεύουν και είναι πολύ καλοί παίκτες. Αλλά ο Πιέρος κέρδισε τη μετεγγραφή στην Κοπεγχάγη με τη δουλειά του και τώρα είναι ακόμα πιο διψασμένος».

Διαβάστε επίσης: Κωνσταντίνου στο Goal: «Aν δεν κάνουν θυσίες οι Κύπριοι, τίποτα δεν αλλάζει»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ