aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGA«Ασπιρίνες» για τον πόνο του Χέρλιχ

«Ασπιρίνες» για τον πόνο του Χέρλιχ

Δεν κατάφερε να φύγει με τους τρεις βαθμούς από την έδρα της Φράιμπουργκ η Λεβεκούζεν. Οι ασπιρίνες κόλλησαν στο 0-0 και έπειτα από επτά αγωνιστικές στη Bundesliga έχουν καταφέρει να μαζέψουν μόλις 7 βαθμούς.

Καλύτερη ήταν η ομάδα του Χέικο Χέρλιχ στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, όμως της έλειψε η ουσία. Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο αλλά και την κατοχή της μπάλας, ωστόσο, η Φράιμπουργκ δεν αντιμετώπισε μεγάλα προβλήματα στην άμυνά της. Μάλιστα, από τα μισά του δευτέρου ημιχρόνου και μετά, όταν η Λεβερκούζεν ρίσκαρε περισσότερο, η Φράιμπουργκ έγινε αρκετά απειλητική και θα μπορούσε να είχε βρει δίχτυα. Στο 90’ η τύχη γύρισε και την πλάτη στους γηπεδούχους, αφού το ωραίο σουτ του Βάλτζσμιντ βρήκε στο δοκάρι των φιλοξενούμενων.

Έτσι, η Φράιμπουργκ, που έχει στόχο την παραμονή στην κατηγορία, έφτασε τους 8 βαθμούς, ενώ η Λεβερκούζεν συγκατοικεί μαζί με την Σάλκε στην 14η θέση με μόλις 7.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ