aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΆρωμα Σκοπίων και η προσοχή, πλέον, στις μετεγγραφές

Άρωμα Σκοπίων και η προσοχή, πλέον, στις μετεγγραφές

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Άρωμα Σκοπίων είχε η χθεσινή μέρα για την AEK, με τον σχεδιασμό να μην σταματά λεπτό. Ο Τσάβι Ρόκα «χτύπησε» και πάλι με την επέκταση της συνεργασίας με τον Ντάνιελ Μοΐσοφ, μια κίνηση που λίγο πολύ ήταν αναμενόμενη. Εκείνο που ξάφνιασε ευχάριστα ακόμη περισσότερο τον κόσμο της ομάδας ήταν η ανακοίνωση για την επέκταση του συμβολαίου και του Ιβάν Τρισκόφσκι. Αυτό, σίγουρα κανένας δεν το περίμενε.

Ο ακραίος επιθετικός πριν από δύο βδομάδες είχε ανανεώσει το συμβόλαιο του, όμως ο Ρόκα τον έπεισε να προχωρήσει άμεσα σε επέκταση μέχρι και το Μάιο του 2018, κάτι που θα τον κρατήσει στην Λάρνακα άλλα δύο χρόνια. Η σχετική ανακοίνωση της διοίκησης της ΑΕΚ αναφέρει: «Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία για επέκταση της συνεργασίας με τους Σκοπιανούς διεθνείς ποδοσφαιριστές Ιβάν Τρισκόφσκι και Ντάνιελ Μοϊσόφ για ακόμη ένα χρόνο και συγκεκριμένα μέχρι τον Μάιο του 2018. Η οικογένεια της ΑΕΚ εύχεται στους δύο Σκοπιανούς κάθε επιτυχία».

Χωρίς αμφιβολία η κίνηση αυτή δείχνει και τις προθέσεις της ομάδας της Λάρνακας, ότι δεν θέλει απλά να έχει μια δυνατή και ανταγωνιστική ομάδα μόνο για τη νέα αγωνιστική περίοδο αλλά και για τα επόμενα χρόνια. Πλέον, το κεφάλαιο ανανεώσεων «κλείνει» σε μεγάλο βαθμό, εκτός αν ο απρόβλεπτος Τσάβι Ρόκα προχωρήσει σε κάποια κίνηση έκπληξη.

Το βάρος από εδώ και πέρα, θα πέσει στους ποδοσφαιριστές που θα αποκτηθούν, με τον Ρόκα να έχει ήδη προχωρήσει σε κάποιες επαφές με παίκτες. Δεδομένη θεωρείται η απόκτηση ενός αριστερού μπακ αλλά και ενός επιθετικού που θα μπορεί να δώσει λύσεις σε όλες τις θέσεις της επιθετικής γραμμής.

Είναι άγνωστο για την ώρα αν υπάρχει διάθεση από τον Ρόκα και τη διοίκηση για να γίνει κάποιο μετεγγραφικό «μπαμ» το οποίο θα προσελκύσει ακόμη περισσότερο κόσμο ώστε να προμηθευτεί εισιτήρια διαρκείας ενόψει και του νέου γηπέδου της ομάδας. Σίγουρα ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ θα επιδιώξει να φέρει στην ομάδα ποδοσφαιριστές επιπέδου και που θα είναι σε θέση να κάνουν τη διαφορά και να δώσουν ακόμη περισσότερες λύσεις στο ρόστερ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ