aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑρχίζει η χρήση βίντεο για τους διαιτητές

Αρχίζει η χρήση βίντεο για τους διαιτητές

Πρωτοπορεί η οργανωτική επιτροπή του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Ολλανδίας, καθώς ανακοίνωσε πως στη νέα σεζόν θα χρησιμοποιήσει την τεχνολογία για να βοηθήσει τους διαιτητές των αγώνων να λαμβάνουν τις καλύτερες αποφάσεις.

Συγκεκριμένα ο εκτελεστικός διευθυντής του πρωταθλήματος, Μάικ φαν Ντερ Ρεστ, ανακοίνωσε πως στη νέα σεζόν θα χρησιμοποιηθεί η τεχνολογία του βίντεο, την οποία θα χρησιμοποιούν οι διαιτητές, κατά τη διάρκεια των αγώνων, για να εξετάζουν τις αμφισβητούμενες φάσεις.

«Η FIFA συζητά με όλες τις ομοσπονδίες το ζήτημα αυτό. Πιλοτικά θα εφαρμόσουμε τη χρήση βίντεοo από τη διοργάνωση του κυπέλλου και οργανωμένα από τη σεζόν 2018-2019. Η FIFA πάντως έχει τον τελευταίο λόγο, καθώς μπορεί να μην προχωρήσει τελικώς σε αυτή τη σκέψη. Πάντως με τη χρήση της τεχνολογίας θα αποφευχθούν τυχόν διαιτητικά λάθη, τα οποία, πολλές φορές, επηρεάζουν την έκβαση των αγώνων», τόνισε σχετικά ο Ρεστ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ