aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΓΙΑ ΝΑΠΑ«Άρχισε από τοπικά πρακτορεία στοιχημάτων, από Κύπριους παίκτες»

«Άρχισε από τοπικά πρακτορεία στοιχημάτων, από Κύπριους παίκτες»

ΤΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ ΚΑΚΟΥΡΗ

Το «Goal» αποκαλύπτει για πρώτη φορά το περιεχόμενο μιας έκθεσης ύποπτου – στημένου ματς. Αποτελείται από 23 σελίδες, με όλα τα στοιχεία ότι υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις ότι το αποτέλεσμά του χειραγωγήθηκε. Διαβάστε το δεύτερο μέρος στο κείμενο που ακολουθεί και εδώ δείτε το πρώτο μέρος της αποκάλυψης.

Για τον αγώνα ΑΕΖ – Δόξα, υπήρχαν ύποπτα στοιχήματα ότι η ΑΕΖ θα ηττηθεί και ότι στην αναμέτρηση θα επιτευχθούν τρία ή και περισσότερα τέρματα. Σύμφωνα με τις αποδόσεις προειδοποιήσης στοιχημάτων «ήταν τόσα πολλά τα στοιχήματα με χαμηλές αποδόσεις που οδηγούσε στο συμπέρασμα ότι η ΑΕΖ ήταν το ξεκάθαρο αουτσάιντερ για να χάσει τον αγώνα. Στοιχεία που χαρακτηρίστηκαν ως ύποπτα».

Κι αυτό διότι «η ομάδα του Ζακακίου έκανε μόνο μία αλλαγή σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα της» (σ.σ. με απλά λόγια γίνεται σύγκριση με τις ενδεκάδες προηγούμενων αγώνων). Σημειώνεται επίσης ότι «στις αρχικές αποδόσεις των εταιρειών στοιχημάτων προσμετρήθηκε ότι η ΑΕΖ δεν θα γλίτωνε υποβιβασμό και δεν είχε ουσιαστικό κίνητρο να νικήσει». Κι επίσης ότι «η παράλογη μορφή των στοιχημάτων δεν μπορούσε να δικαιολογηθεί».

«Πού να ξέρουμε εμείς τι παίζουν και ποιοι παίζουν στα πρακτορεία στοιχημάτων της Ασίας;», είναι μία μόνιμη ατάκα κάποιων Κύπριων ποδοσφαιρικών παραγόντων οι οποίοι προτιμούν να στρουθοκαμηλίζουν παρά να δουν κατάφατσα την πραγματικότητα.

Στην έκθεση του αγώνα ΑΕΖ – Δόξα που αποκαλύπτει το «Goal» τονίζεται ότι «το ύποπτο στοίχημα άρχισε από τοπικά πρακτορεία στοιχημάτων, από Κύπριους παίκτες του στοιχήματος πολύ πριν την έναρξη του αγώνα, γεγονός που αύξησε κατακόρυφα την υποψία». Τονίζεται επίσης ότι «υπήρχε απίστευτη στοιχηματική δραστηριότητα ότι η ΑΕΖ θα χάσει ενώ στον αγώνα θα σημειωθούν τρία ή περισσότερα τέρματα».

Κατά την επεξεργασία των στοιχημάτων διαπιστώθηκε ότι «παιχθήκαν πολλά στοιχήματα ότι θα σημειωθούν τρία ή περισσότερα τέρματα, παρά το γεγονός ότι οι αποδόσεις ήταν πολύ χαμηλές μέχρι και την έναρξη του αγώνα».

Με ειδική αναφορά ότι κάτι τέτοιο δεν δικαιολογείτο επειδή «στα τέσσερα από τα τελευταία έξι ματς της ΑΕΖ είχαν σημειωθεί δύο ή λιγότερα γκολ». Σημειώθηκε επίσης ότι «ο μέσος όρος τερμάτων που δεχόταν η ΑΕΖ στην τρέχουσα περίοδο ήταν μόνο 2.16».

https://goal.philenews.com/idou-enas-fakelos-stimenou-agona/

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ