Η ΑΕΚ ταξιδεύει σήμερα στο ΓΣΠ για το εξ αναβολής ντέρμπι της 1ης αγωνιστικής κόντρα στην Ομόνοια, όμως ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ βλέπει τη λίστα των απουσιών του να μεγαλώνει την πιο ακατάλληλη στιγμή.
Το τελευταίο πλήγμα ακούει στο όνομα Κάρολ Ανγκιέλσκι. Ο Πολωνός επιθετικός αισθάνθηκε ενοχλήσεις και διαγνώστηκε με μυϊκό πρόβλημα, με αποτέλεσμα να τίθεται νοκ-άουτ από τα πλάνα του Ισπανού τεχνικού για τη σημερινή κρίσιμη αναμέτρηση.
Έτσι, ο Ιδιάκεθ καλείται να σχεδιάσει το παιχνίδι του χωρίς έξι βασικούς ποδοσφαιριστές. Εκτός μάχης παραμένουν οι Γκαρσία, Γέρσον Τσακόν, Χάιρο Ισκιέρδο, Χοσέ Ναούμ και ο τερματοφύλακας Κέβιν Κόμαρ, ενώ πλέον προστέθηκε και ο Ανγκιέλσκι.
Με τόσο γεμάτο απουσιολόγιο, η ΑΕΚ θα χρειαστεί να βασιστεί στο βάθος του ρόστερ της, την πειθαρχία και την ευελιξία των διαθέσιμων παικτών, προκειμένου να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε μια Ομόνοια που καραδοκεί να εκμεταλλευτεί κάθε κενό.














