aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΆποψη: Άρχισε το θρίλερ και ακόμα μπάλα δεν παίχτηκε!

Άποψη: Άρχισε το θρίλερ και ακόμα μπάλα δεν παίχτηκε!

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίχτηκε τελικά η πρεμιέρα του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος, μα δυστυχώς όχι για αγωνιστικούς λόγους. Και αν οι ποδοσφαιρόφιλοι ήταν υποψιασμένοι για προβλήματα λόγω κορωνοϊού, ήρθε η χθεσινή ημέρα (Πέμπτη 20/8) για να μας υπενθυμίσει ότι στην Κύπρο δεν υποφέρουμε μόνο από την πανδημία.

Σε Κράτος δίχως (επίσημη) αθλητική δράση για περίοδο περίπου έξι μηνών, φτάσαμε μία ημέρα πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος για να θυμηθούμε ότι δεν έχουμε κατάλληλα γήπεδα! Οι σύλλογοι και οι υπεύθυνοι των γηπέδων ανταλλάζουν το μπαλάκι των ευθυνών με την Αρχή Αδειοδότησης Σταδίων, αλλά το κρατούμενο ένα είναι:

Ο κόσμος, αυτός που έτσι κι αλλιώς είχε ένα σωρό λόγους να απομακρυνθεί από το δύσμοιρο κυπριακό ποδόσφαιρο, βρήκε άλλον έναν για να ξενερώσει. Πλέον, η μειοψηφία που προτιμά το γήπεδο από τον καναπέ ή την καφετέρια, αυτή που είναι υποχρεωμένη να τηρά αποστάσεις ασφαλείας σε βουβές εξέδρες, είναι υποχρεωμένη να περιμένει και τις συσκέψεις.

Για να μάθει, άκουσον-άκουσον, αν θα διεξαχθεί το παιχνίδι της ομάδας του και πότε, για να ξέρει αν όντως θα πάει να τη δει ιδίοις όμμασι να αγωνίζεται. Είναι λες και κάποιος το κάνει επίτηδες για να απομακρύνει τους πιστούς των εξεδρών!

Κάθε άλλο παρά ονειρική λοιπόν είναι η έναρξη της αγωνιστικής περιόδου 2020-21 και να φανταστεί κανείς ότι η μπάλα δεν κύλησε ακόμα στον αγωνιστικό χώρο. Ας ελπίσουμε λοιπόν ότι τα βάσανά μας… δεν είναι πίσω και η συνέχεια θα είναι διαφορετική.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ