aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ«Απολογούμε, ήταν λάθος μου»

«Απολογούμε, ήταν λάθος μου»

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ιμανόλ Ιδιάκεθ, μίλησε στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα της ομάδας του με τη Σλόβαν Λίμπερετς και την εντός έδρας ήττα (0-1).

«Στο πρώτο δεκάλεπτο ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι και ακολούθως χάσαμε τον έλεγχο. Προσπαθήσαμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα στην πορεία. Απολογούμαι αν το πλάνο δεν μας βγήκε και ήταν λανθασμένο. Ήταν αργά αφού βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Η αποβολή του Ορτίθ ήταν επικίνδυνη γιατί θα αφήναμε χώρους και δεν θέλαμε να δεχθούμε άλλο γκολ. Είναι δύσκολο το έργο μας, υπάρχουν όμως ακόμη πιθανότητες και πιστεύω στην ανατροπή», το αρχικό του σχόλιο.

Για την απουσία του Καταλά, για το πλάνο του και τον επαναληπτικό, ανέφερε: «Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο για τον Καταλά με το πρόβλημα που είχε. Θα γνωρίζουμε για τον Καταλά μέχρι το Σάββατο μάλλον, που θα τον δει ο γιατρός. Το πλάνο δεν μας βγήκε και γι’ αυτό είπα για τη δική μου ευθύνη. Είναι κλειστά τα παιχνίδια με τη Σλόβαν, είμαστε περίπου στο ίδιο επίπεδο. Θα προσπαθήσουμε να σκοράρουμε πρώτοι στην Τσεχία και να προκριθούμε. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να ανατρέψουμε τα δεδομένα».

Σε ερώτηση για τη διαιτησία του αγώνα, ο Ιδιάκεθ απάντησε: «Δεν θα ήθελα να σχολιάσω τη διαιτησία. Ήταν φανερό τι έγινε και μπορείτε να το καταγράψετε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ