aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑπόλλων: Προετοιμασμένοι για όλα τα σενάρια

Απόλλων: Προετοιμασμένοι για όλα τα σενάρια

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Στο βάθος είναι ο τελικός κυπέλλου που αποτελεί τον μεγάλο στόχο, όμως η προτελευταία αγωνιστική με τα σημαντικά παιχνίδια του Σαββάτου θα κρίνει πολλά, καθώς θα ξεκαθαρίσει εάν το ματς με την Ανόρθωση την Κυριακή θα δημιουργήσει νέο κίνητρο στον Απόλλωνα.

Οι κυανόλευκοι αγωνίζονται την επόμενη ημέρα των αγώνων του ΑΠΟΕΛ και της ΑΕΚ . Οπότε θα αναμένουν την έκβασή τους για να δουν κατά πόσο θα έχουν πιθανότητες για τη διεκδίκηση του τίτλου την τελευταία αγωνιστική. Στο σενάριο που θα έχουν απώλειες και οι δύο ανταγωνιστές του, τότε ο Απόλλων σε περίπτωση που κερδίσει, θα πάει στο ΓΣΠ την τελευταία αγωνιστική για να χτυπήσει τα ρέστα του.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή και οι ποδοσφαιριστές του είναι προετοιμασμένοι για όλα. Το σίγουρο είναι πως τον Κύπριο τεχνικό προβληματίζουν και οι μαζεμένες απουσίες που έχει ενόψει του αγώνα με την Ανόρθωση. Οι Κυριάκου, Βασιλείου, Γκόμες, Στυλιανού, Πίεχ, Μπεντόγια, Μακρίδης και Γκιέ Γκιέ δεν υπολογίζονται. Έτσι οι Ντα Σίλβα, Μαγκλίτσα, Σατσέτι, Παπουλής, Πέδρο και οι κεντρικοί αμυντικοί, ο Βινίσιους με τον Ρομπέρζ θα είναι οι σημαιοφόροι της προσπάθειας της ομάδας τους.

Ακόμη και να μην «βολέψουν» τα αυριανά αποτελέσματα τον Απόλλωνα, την Κυριακή έχει υποχρέωση να κερδίσει. Μπορεί να μην υπάρχουν μεθαύριο ισχυρά κίνητρα, όμως ούτε που περνάει από το μυαλό των ποδοσφαιριστών πως θα αγωνιστούν αδιάφορά. Η πρόθεσή τους είναι να πάνε με την καλύτερη ψυχολογία στον τελικό της 24ης του Μάη, στοιχείο που θα τους δώσει ώθηση στην προσπάθεια να κατακτήσουν το τρόπαιο.

Ο τεχνικός του Απόλλωνα θα έχει άλλες δύο προπονήσεις στη διάθεσή του για να αποφασίσει για δύο θέσεις στην ενδεκάδα. Για τον παίκτη που θα καλύψει το αριστερό άκρο, με τον Πελαγία να έχει τις πιο πολλές πιθανότητες, ενώ στη μεσαία γραμμή σαν παρτενέρ του Σατσέτι, τις πιο πολλές πιθανότητες συγκεντρώνει ο Σεμέδο. Παίζει βέβαια να ξαναδούμε τον Πέδρο στον άξονα, όμως ο Αυγουστή θέλει να δώσει άλλη μια ευκαιρία στον Σεμέδο και να κρατήσει γενικά όλους τους ποδοσφαιριστές του «ζεστούς».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ