aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑπόλλων non stop στη μέρα των φιλοξενουμένων

Απόλλων non stop στη μέρα των φιλοξενουμένων

Ο Απόλλων ήταν ο νικητής του μεγάλου ντέρμπι στο βόλεϊ γυναικών. Η επικράτηση των κοριτσιών μάλιστα των κυανόλευκων ήρθε με χαρακτηριστική άνεση 3-0 σετ και κάθε άλλο παρά παιγνίδι ντέρμπι θύμιζε.. Οι φιλοξενούμενες έδειξαν από το πρώτο σετ ποια θα ήταν η ομάδα που θα έκανε κουμάντο στον αγώνα και το πήραν με 25-19. Ακόμα πιο εύκολη ήταν η επικράτηση τους στο δεύτερο σετ (25-16) και ολοκλήρωσαν τη νίκη τους με 25-13 στο τρίτο σετ.

Εθνικός Λατσιών – ΑΕΚ 0-3: Στο ρελαντί και η επικράτηση της ΑΕΚ επί του Εθνικού Λατσιών με 3-0 σετ. Η ομάδα της Λάρνακας σε στιλ προπόνησης πήρε τη νίκη με 25-10, 25-11 και 25-16, με την αντίπαλο τους να μην μπορεί να προβάλει αντίσταση σε κανένα από τα τρία σετ.

Ολυμπιάδα – Ανόρθωση 0-3: Εύκολη και άνετη ήταν και η νίκη της Ανόρθωσης επί του Εθνικού Λατσιών, με 3-0 σετ. Τα κορίτσια της «Κυρίας» αφού έκαναν περίπατο στο πρώτο σετ με 25-6, τα χρειάστηκαν στο δεύτερο σετ, αλλά το κέρδισαν τελικά και αυτό με 28-26, για να πάρουν και το τρίτο με 25-12.

Στον άλλο χθεσινοβραδινό αγώνα  η Αναγέννηση επικράτησε με 3-0 σετ του ΘΟΪ Αυγόρου στην έδρα του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ