aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑπόλλων/ΑΕΚ/Σπόλιαριτς: Στο... τραπέζι των συνομιλιών για τις 70.000 ευρώ

Απόλλων/ΑΕΚ/Σπόλιαριτς: Στο… τραπέζι των συνομιλιών για τις 70.000 ευρώ

Η πανδημία του κορωνοϊού ή καλύτερα η απόφαση των σωματείων για πρόωρο τέλος της ποδοσφαιρικής σεζόν δημιούργησε μπέρδεμα και σε ορισμένα συμβόλαια ποδοσφαιριστών. Ένα εξ αυτών ήταν του Ρούβεν Ράγιος, του οποίου για δύο συμμετοχές δεν ανανεώθηκε αυτόματα η συνεργασία με την Ανόρθωση, ενώ ζήτημα προκύπτει και με τον Ματίγιας Σπόλιαριτς.

Η συμφωνία ανάμεσα στον Απόλλωνα και την ΑΕΚ το περασμένο Καλοκαίρι προνοούσε πληρωμή 70.000 ευρώ και άλλα τόσα όταν θα συμπλήρωνε συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών. O Kύπριος διεθνής μέσος που έχασε μέρος της σεζόν λόγω τραυματισμού κατέγραψε 12 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα και δεν κατάφερε να φτάσει το όριο συμμετοχών που συμφωνήθηκε.

Στον Απόλλωνα περιμένουν το έμβασμα των 70.000 ευρώ από την ΑΕΚ, καθώς σε διαφορετική περίπτωση ο ποδοσφαιριστής θα είναι ελεύθερος. Στην ομάδα της Λάρνακας δεν προκύπτει ανησυχία και το θέμα το χειρίζεται η διοίκηση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ