aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEUROPA LEAGUEΑποκλεισμός για την ΑΕΚ με το «Χ»ειρότερο σενάριο!

Αποκλεισμός για την ΑΕΚ με το «Χ»ειρότερο σενάριο!

Το ευρωπαϊκό όνειρο της ΑΕΚ για πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ «έσβησε» στη Βουλγαρία ή καλύτερα στη Γερμανία, καθώς το ισόπαλο αποτέλεσμα των «κιτρινοπράσινων» της Λάρνακας με τη Λουντογκόρετς (0-0), σε συνδυασμό με τη νίκη της Λεβερκούζεν επί της Ζυρίχης (1-0) αφήνει εκτός συνέχειας την κυπριακή ομάδα.

Ήταν το χειρότερο σενάριο για τους παίκτες του Αντόνι Ιραόλα, οι οποίοι ακόμη και με την παλληκαρήσια ισοπαλία που απέσπασαν στη Βουλγαρία θα διατηρούσαν (έστω και λιγοστές) ελπίδες πρόκρισης στα δύο τελευταία ματς του 1ου ομίλου, αρκεί να μην κέρδιζε η Λεβερκούζεν. Κάτι τέτοιο όμως δεν έγινε και η ομάδα μας (όπως και η Λουντογκόρετς) μένει εκτός Γιουρόπα Λιγκ, με τις επόμενες δύο αναμετρήσεις να είναι διαδικαστικού χαρακτήρα.

Αν μη τι άλλο, η ΑΕΚ κατάφερε να… τσεπώσει για δεύτερη φορά 190.000 ευρώ για την ισοπαλία με τη Λουντογκόρετς και στα επόμενα ματς θα προσπαθήσει για καλύτερη συγκομιδή βαθμών και χρημάτων.

Σε ό,τι αφορά στην εικόνα του αγώνα, στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα της Λάρνακας ήταν καλύτερη από την αντίπαλό της με πιο ξεκάθαρες ευκαιρίες για γκολ, όμως στο δεύτερο ημίχρονο οι ρόλοι αντιστράφηκαν, με τους Βούλγαρους να έχουν την υπεροχή και τις φάσεις για γκολ. Τελικά, οι δύο ομάδες αλληλοεξουδετερώθηκαν και έμειναν στην λευκή ισοπαλία, που από βαθμολογικής πλευράς δεν αφήνει καμία ικανοποιημένη.

Λουντογκόρετς (Αντόνι Ζντράφκοφ): Ρέναν, Νεντιάλκοφ, Μότσι, Σισίνιο, Ναταναέλ, Ντιάκοφ (66′ Σάσια), Καμπανάρο, Μαρσελίνιο, Κεσέρου (75′ Σβίερτζοκ), Βάντερσον, Λουκόκι (85′ Ζοάο Πάολο).

ΑΕΚ (Άντονι Ιραόλα): Τόνιο, Σίλβα, Καταλά, Ακοράν (81′ Τολμές), Γκαρθία, Γκονθάλεθ, Ιωάννου, Ασούμπρε (71′ Τέτε), Χέφελ, Τρισκόφκσι (86′ Κωνσταντίνου), Γιάννου.

Σκόρερ: -/-

Κίτρινες: Γιάννου, Σίλβα, Γκονθάλεθ / Καμπανάρο, Ναταναέλ, Ντιάκοφ, Μότσι

Αποβολές: -/-

Διαιτητής: Όλα Χόμπερ Νίλσεν (Νορβηγία)



 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ