aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑποκαλυπτικό: Ύποπτο για χειραγώγηση το Καρμιώτισσα - AEK

Αποκαλυπτικό: Ύποπτο για χειραγώγηση το Καρμιώτισσα – AEK

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Η ιστοσελίδα μας Goal.com.cy αποκαλύπτει το ματς το οποίο υπήρχαν πληροφορίες τις τελευταίες μέρες πως κρίθηκε ως ύποπτο για χειραγώγηση από την Sport Radar της UEFA και αναμένεται να διαβιβαστεί στην ΚΟΠ σχετικό έγγραφο.

Ο ύποπτος αγώνας αφορά στον επαναληπτικό κυπέλλου Καρμιώτισσα – ΑΕΚ (1-6), οποίος διεξήχθη προχθές Τετάρτη (18 Δεκεμβρίου) για τη β’ φάση της διοργάνωσης.

Κριτήριο για την Sport Radar, προκειμένου να διαμορφώσει την εκτίμηση ότι ένα παιχνίδι είναι ύποπτο χειραγώγησης, είναι η υπερβολική ροή στοιχηματισμού κάτι που προφανώς είχε συμβεί και αναμένεται να επιβεβαιωθεί και μέσω ανακοίνωσης της ΚΟΠ.

Αξίζει να αναφερθεί πως από τη μέρα που η ΚΟΠ ανακοίνωσε της βαριές και σημαντικές ποινές που θα επιβάλλονται στις ομάδες οι οποίες ευθύνονται για τη χειραγώγηση ενός αγώνα, είναι η πρώτη φορά που αποστέλλεται έγγραφο για ύποπτο ματς στα γραφεία της Ομοσπονδίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ