aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΓΙΑ ΝΑΠΑΑποκαλυπτικό: Κούμας, Λευκαρίτης και Σέφεριν συζήτησαν για τα «στημένα»

Αποκαλυπτικό: Κούμας, Λευκαρίτης και Σέφεριν συζήτησαν για τα «στημένα»

ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΠΟΝΗΡΟΥ

To θέμα των “στημένων” αγώνων απασχολεί έντονα την ΟΥΕΦΑ και μάλιστα ο πρόεδρος της είχε την ευκαιρία να το συζητήσει κατ΄ιδίαν με τους Γιώργο Κούμα και Μάριο Λευκαρίτη επί Βουλγάρικου εδάφους.

Συγκεκριμένα, την προηγούμενη εβδομάδα ο Αλεξάντερ Σέφεριν βρέθηκε στη Σόφια, όπου τέλεσε τα εγκαίνια του “νέου ποδοσφαιρικού σπιτιού της Βουλγαρίας” και ήταν παρόντες μεταξύ άλλων οι Γιώργος Κούμας και Μάριος Λευκαρίτης.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης, ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΟΠ και ο επίτιμος πρόεδρος της ΚΟΠ και αντιπρόεδρος της ΟΥΕΦΑ ενημέρωσαν το Σλοβένο για όλα όσα ειπώθηκαν στην Άτυπη Γενική Συνέλευση, με τον κύριο Σέφεριν να τονίζει ότι είναι δίπλα τους και να τους διαβεβαιώνει ότι θα τους στηρίξει στη λήψη των μέτρων που θεωρούν ότι χρειάζονται για να αντιμετωπιστεί η μάστιγα των στημένων αγώνων, δίνοντας τέρμα στην όλη ιστορία.

** Θυμίζουμε ότι το απόγευμα είναι προγραμματισμένη η συνεδρία του Δ.Σ. της ΚΟΠ, όπου θα αποφασιστούν τα μέτρα με τα οποία θα τιμωρούνται οι ομάδες σε περίπτωση που θεωρούν εμπλεκόμενες στη χειραγώγηση αγώνων και στην οποία θα προεδρεύσει ο Γιώργος Κούμας, από τη στιγμή που ο πρόεδρος Κουτσοκούμνης θα απουσιάζει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ