aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑποκαλυπτικό - Η Αστυνομία διευκρινίζει: «Ο Παπασταύρου κατέθεσε στην Αστυνομία»!

Αποκαλυπτικό – Η Αστυνομία διευκρινίζει: «Ο Παπασταύρου κατέθεσε στην Αστυνομία»!

ΤΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ ΚΑΚΟΥΡΗ

Σε σχέση με τις καταγγελίες και τις δηλώσεις του πρώην πρόεδρου της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού, Ανδρέα Παπαχαραλάμπους, με ισχυρισμούς ότι ο Σταύρος Παπασταύρου δεν έδωσε ποτέ κατάθεση στην Επιτροπή, από το Αρχηγείο Αστυνομίας διευκρινίζεται ότι ο πρόεδρος της Ομόνοιας έχει δώσει κατάθεση στην Αστυνομία!

Όπως είναι γνωστό, ο Ανδρέας Παπαχαραλάμπους κατήγγειλε τον ερευνώντα λειτουργό, Χάρη Σαββίδη για υπέρβαση και κατάχρηση εξουσίας, αναφέροντας τα ακόλουθα: «Ενώ το πόρισμα βρίσκεται στην Επιτροπή Δεοντολογίας, λόγω του ότι επιστράφηκε από τον Βοηθό Γενικό Εισαγγελέα αν θέλαμε να συμπληρώσουμε οτιδήποτε, έχει ακόμη ένα πόρισμα η Αστυνομία χωρίς να το έχει πάρει από την Επιτροπή. Είπαν ότι τους το έδωσε ο Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας που ενδεχομένως ο κ. Χάρης Σαββίδης, μετά από δεύτερες σκέψεις, να πήγε να το πήρε εκείνο που κράτησε εκεί»

Εκ μέρους του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας, η Ελένη Κωνσταντίνου, δήλωσε σχετικά στο Goal.com.cy: «Η Αστυνομία έλαβε κατάθεση από τον Σταύρο Παπασταύρου για το ποινικό μέρος της υπόθεσης. Τα όσα αναφέρονται μεταξύ των μελών της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού, δεν αφορούν την Αστυνομία. Εμείς ως Αστυνομία αρχίσαμε την εντατική διερεύνηση της υπόθεσης, η οποία παραλήφθηκε από τη Γενική Εισαγγελία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ