aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑποκαλυπτικό: Γιεντρίσεκ ο διακαής πόθος για την επίθεση (vids)

Αποκαλυπτικό: Γιεντρίσεκ ο διακαής πόθος για την επίθεση (vids)

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Ο επιθετικός ο οποίος αποτελεί διακαή στόχο του τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ Τσάβι Ρόκα για την προσπάθεια που γίνεται όσον αφορά στην ενίσχυση της κορυφής της επίθεσης των κιτρινοπράσινων, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας Goal.com.cy, είναι ο Έρικ Γιεντρίσεκ.

Πρόκειται για 30χρονο Σλοβάκο κεντρικό στράικερ, ο οποίος στο παρελθόν αγωνίστηκε σε ομάδες της Μπουντεσλίγκα, ενώ τη δεδομένη στιγμή ανήκει στην πολωνική ΚΣ Κρακόβια, από την οποία ήλθε στην ΑΕΚ και ο Βλαντιμίρ Μπόλιεβιτς.

Ο Γιεντρίσεκ είναι υποψήφιος προς αποχώρηση από την Κρακόβια, σύμφωνα με την πηγή πληροφόρησής μας και αν όλα πάνε καλά, αυτός είναι ο ποδοσφαιριστής που θα αποκτηθεί από την ομάδα της Λάρνακας.

Ο Γιεντρίσεκ άρχισε την επαγγελματική του καριέρα από την σλοβακική Ρουζόμπεροκ και τα 30 γκολ που πέτυχε σε 56 αγώνες (2003-06), τον… έστειλαν στο Αννόβερο ’96, όπου σε μία σεζόν (2006-07) είχε μόνο εννέα συμμετοχές χωρίς τέρματα. Από το 2007, όμως, μέχρι το 20010, έβαλε τέρμα στην αφλογιστία του, αφού αγωνιζόμενος στην Καϊζερσλάουτερν σημείωσε 34 γκολ σε 90 συμμετοχές.

Ακολούθως, προήχθη μετεγγραφικά στην Σάλκε, όπου πάλι δεν πέτυχε κάτι σπουδαίο γράφοντας μονάχα 3 συμμετοχές και τις σεζόν 2011-13 αγωνίστηκε στη Φράιμπουργκ με την οποία σημείωσε μόλις δύο τέρματα σε 36 συμμετοχές.

Επίσης, αγωνίστηκε και στην επίσης γερμανική Ένερτζι Γκότμπους (29 συμμετοχές / 1 γκολ), με την Κρακόβια στην οποία αγωνίζεται από το καλοκαίρι του 2015, σημείωσε 17 τέρματα σε 53 συμμετοχές, ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως είναι και διεθνής με τη Σλοβακία, με την οποία μέτρησε 4 γκολ σε 37 συμμετοχές από το 2008 κι εντεύθεν!

Δείτε τον Γεντρίσεκ εν δράσει

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ