aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΑποκάλυψη Κόντη: «Με απέρριψαν δύο κυπριακές ομάδες, απέρριψα τρεις εγώ»

Αποκάλυψη Κόντη: «Με απέρριψαν δύο κυπριακές ομάδες, απέρριψα τρεις εγώ»

Όταν αποχώρησε από τον Ολυμπιακό Πειραιώς ο Χρήστος Κόντης στην προπέρσινη σεζόν και βρισκόταν σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του, δεν ήρθε η πρόταση που περίμενε ούτε από την Ελλάδα, αλλά ούτε από το εξωτερικό, ωστόσο, αποκάλυψε στη μεγάλη συνέντευξή του στο «Sport24.gr», ότι προσεγγίστηκε από μεγάλους κυπριακούς συλλόγους, προτού καταλήξει στην Χάττα των ΗΑΕ.

Διαβάστε επίσης: O Χρήστος Κόντης έχει μεγάλη καρδιά: Το έμφραγμα, η κοροϊδία κι η τιμωρία

«Η αλήθεια είναι πως δεν είχα κάποια πρόταση από την Ελλάδα. Ήθελα να βρω μία ομάδα στη Super League, αλλά δεν κατέστη δυνατό. Προσπάθησα μέσω φίλων, γνωστών, μάνατζερ να πάρω την ευκαιρία, αλλά δεν υπήρξε κάποιο ουσιαστικό ενδιαφέρον. Εμένα, προτεραιότητά μου, ήταν να βρω μία ομάδα στην Κύπρο επειδή γνωρίζω καλά το πρωτάθλημα, στην Ελλάδα ή τα ΗΑΕ διότι πέρασα αρκετό διάστημα εκεί και ξέρω τους παίκτες και τη λίγκα απ’ έξω και ανακατωτά. Ωστόσο, δεν ήταν εύκολο να πάει ένας νέος Έλληνας προπονητής στα Εμιράτα.

Διαβάστε επίσης: Συγκλονίζει ο Kόντης: Το στρες για το συμβόλαιο στον ΑΠΟΕΛ και το έμφραγμα…

Στην Κύπρο με προσέγγισαν πέντε ομάδες, δύο από τις παραδοσιακά μεγάλες και τρεις μικρομεσαίες. Οι δύο με απέρριψαν και τις τρεις τις απέρριψα εγώ. Κάτι απολύτως θεμιτό όταν μιλάμε για προπονητική. Ο καθένας σε απορρίπτει ή σε προσλαμβάνει για διαφορετικούς λόγους», είπε ανάμεσα σε άλλα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ