Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑπόφαση: Στα γήπεδα μόνο εμβολιασμένοι από τις 21 Ιουλίου και 75% ποσοστό πληρότητας

Απόφαση: Στα γήπεδα μόνο εμβολιασμένοι από τις 21 Ιουλίου και 75% ποσοστό πληρότητας

Κατά τη σημερινή του συνεδρία, το Υπουργικό Συμβούλιο μελέτησε τα επιδημιολογικά δεδομένα και την εξέλιξη του Εμβολιαστικού Πλάνου και πάρθηκαν αποφάσεις που στοχεύουν, μεταξύ άλλων, στην περαιτέρω προώθηση του εμβολιαστικού προγράμματος.

Αναφορικά με την προσέλευση φιλάθλων στα στάδια αποφασίστηκε το εξής:

Από 9 Ιουλίου μέχρι 20 Ιουλίου, επιτρέπεται η είσοδος σε ποδοσφαιρικούς αγώνες μόνο για άτομα που έχουν ολοκληρώσει το εμβολιαστικό τους σχήμα ή έχουν εμβολιαστεί με την 1η δόση του εμβολίου και έχουν παρέλθει 3 εβδομάδες, για άτομα που κατέχουν αρνητικό πιστοποιητικό PCR με ισχύ 72 ωρών και για άτομα που νόσησαν με COVID-19 τους τελευταίους 6 μήνες σε ποσοστό πληρότητας 50% των γηπέδων. Το 50% χωρητικότητας με τα ίδια κριτήρια ισχύει σε σινεμά, θέατρα και συναυλίες.

Από 21 Ιουλίου, επιτρέπεται η είσοδος σε ποδοσφαιρικούς αγώνες μόνον για άτομα που έχουν ολοκληρώσει το εμβολιαστικό τους σχήμα και για άτομα που νόσησαν με COVID-19 τους τελευταίους 6 μήνες σε ποσοστό πληρότητας 75% των γηπέδων. Το 75% χωρητικότητας με τα ίδια κριτήρια ισχύει σε σινεμά, θέατρα και συναυλίες.

Δείτε εδώ όλες τις αποφάσεις που πάρθηκαν.

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ