aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣAπόφαση κόλαφος για την Πάφος FC, η αντίδραση (ανακοίνωση)

Aπόφαση κόλαφος για την Πάφος FC, η αντίδραση (ανακοίνωση)

«Μαχαιριά» για την Πάφος FC αποτελεί η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή να κατακυρώσει υπέρ της ΑΕΚ με σκορ 3-0 τον εξ αναβολής αγώνα της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος που διεξήχθη στις 2 Ιανουαρίου για αντικανονική συμμετοχή του Σωτήρη Ζαντή και να τιμωρήσει την παφικής ομάδα με αφαίρεση έξι βαθμών.

Με τα νέα δεδομένα η Πάφος FC «κατρακύλησε» στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Με ανακοίνωσή της η ομάδα της Πάφου αναφέρει ότι η απόφαση μελετάτε και θα αποφασιστούν οι κινήσεις του σωματείου τις επόμενες μέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες είναι πιθανό το ενδεχόμενο να καταθέσει έφεση στο Εφετείο κάτι που επιτρέπεται με βάση τους κανονισμούς τις επόμενες οκτώ μέρες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Πάφου FC

«Η ομάδα μας έχει λάβει την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή σχετικά με την ένσταση που κατέθεσε το Σωματείο της ΑΕΚ Λάρνακας.

Η απόφαση και το σκεπτικό βρίσκεται ήδη στα χέρια της νομικής μας ομάδας και τις αμέσως επόμενες ημέρες θα παρθούν αποφάσεις σχετικά με τις κινήσεις του Σωματείου μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ