aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑπόφαση ΓΣΠ: Ή θα πετύχει, ή θα πλουτίσει κι άλλο η ΚΟΠ

Απόφαση ΓΣΠ: Ή θα πετύχει, ή θα πλουτίσει κι άλλο η ΚΟΠ

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Από χθες, η ιστοσελίδα μας έφερε στην επιφάνεια μία απόφαση που προτίθεται να πάρει ο ΓΣΠ στη νέα περίοδο, και για την οποία έστειλε ήδη έγγραφο στα γραφεία του ΑΠΟΕΛ και της Ομόνοιας. Ποια είναι αυτή; Να αφαιρέσει το προστατευτικό δίχτυ μπροστά από τα πέταλα του σταδίου, για λόγους ασφάλειας των οπαδών (αυτών που σκαρφαλώνουν και άλλων), αλλά και για να μπορούν οι κάμερες να αναγνωρίσουν καλύτερα αυτούς που προβαίνουν σε επικίνδυνες και παράνομες πράξεις (διαβάστε εδώ αναλυτικά).

Ως εδώ ΟΚ… Όμως, θα δούμε με τις πράξεις και όχι με τα λόγια αν με τη βοήθεια καλύτερης ορατότητας από τις κάμερες ασφαλείας παταχθεί η βία, ή αν αυτό βοηθήσει σημαντικά το έργο της Αστυνομίας. Υπάρχει, δε, και ένα ΜΕΓΑΛΟ ερωτηματικό. Τι θα εμποδίσει τις κροτίδες, τις φωτοβολίδες, τα καπνογόνα, τα επικίνδυνα αντικείμενα και γενικώς τα κάθε λογής αντικείμενα να πέσουν στον αγωνιστικό χώρο; Τι είναι αυτό που θα προστατέψει τους παίκτες από αυτή την μανία των χουλιγκάνων και των κάφρων;

Κάτι τέτοια μαθαίνει ο πρόεδρος της ΚΟΠ Κωστάκης Κουτσοκούμνης και ο Αθλητικός Δικαστής Αριστοτέλης Βρυωνίδης και τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση, αφού θα πλουτίσει περισσότερο η Ομοσπονδία μέσω των ποινών που θα επιβάλλονται στα σωματεία εξ υπαιτιότητας άμυαλης μερίδας των οπαδών τους.

Ελάτε τώρα κύριοι στην ΚΟΠ, λίγη πλάκα κάνουμε. Αλλά το ζήτημα είναι σοβαρό και βρείτε τρόπους με την Πολιτεία, την Αστυνομία και τα σωματεία για να μην έχουμε σοβαρά έκτροπα στο πρωτάθλημα της νέας σεζόν… ΑΡΧΙΣΤΕ ΑΜΕΣΑ, ΑΠΟ ΤΩΡΑ!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ