aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ το πήγαν… τοί(X)o - τοί(Χ)ο! (vid & pics)

ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ το πήγαν… τοί(X)o – τοί(Χ)ο! (vid & pics)

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Σε μία ισοπαλία η οποία δεν βόλεψε κανέναν (0-0), «κόλλησαν» ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ στο ντέρμπι με το οποίο ολοκληρώθηκε η δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ. Η ΑΕΚ έκανε βήμα… σημειωτόν για την κατάκτηση της 3ης θέσης, μειώνοντας στο -2 από την ΑΕΛ, ενώ ο ΑΠΟΕΛ έχασε την πρώτη θέση, αφού πλέον είναι δεύτερος με δύο πόντους διαφορά από τον πρωτοπόρο Απόλλωνα και θα χρειαστεί πολύ τρέξιμο στη συνέχεια για να κάνει πάλι κατάληψη στο ρετιρέ.

Έκτο παιχνίδι χωρίς νίκη για τον ΑΠΟΕΛ στην τρέχουσα σεζόν, απέναντι στους Λαρνακείς. Αυτό καθότι υπενθυμίζουμε πως έχασε στο σούπερ καπ στα πέναλτι, έχασε μία φορά στον α’ γύρο από τους κιτρινοπράσινους, ενώ αυτή η ισοπαλία είναι η τέταρτη ανάμεσα στους δύο μονομάχους συμπεριλαμβανομένων και των αγώνων στο κύπελλο και πέμπτη αν λάβουμε υπόψη και την κανονική διάρκεια στο σούπερ καπ..

Στο πρώτο ημίχρονο τα νεύρα και τα φάουλ είχαν περισσότερη ώρα προβολής -τρόπος του λέγειν- παρά από παιχνίδι. Δεν ξεχώρισε κάποια ομάδα σε σημαντικό βαθμό σε απόδοση, ενώ ευκαιρίες καλές δεν καταγράφηκαν καθόλου. Μονάχα κάποιες ακίνδυνες στιγμές και εύκολες αποκρούσεις από Ρόμο και Τόνιο και ελάχιστες καλές προϋποθέσεις. Δεν χρειάζεται να γραφτεί κάτι άλλο για να αντιληφθεί κανείς πως με όλα αυτά οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην ανάπαυλα χωρίς κάποιο γκολ στο ενεργητικό τους (0-0).

Παρόμοιο στην πλειοψηφία της χρονικής του διάρκειας, ήταν και το δεύτερο ημίχρονο. Η εικόνα μέχρι το τελευταίο 25λεπτο, ήταν κουραστική, αλλά στη συνέχεια η ομάδα που βελτιώθηκε κάπως ήταν ο ΑΠΟΕΛ, απειλώντας σε κάποιες περιπτώσεις με Τάαμαρι, Βιντιγκάλ και Κάζου κυρίως. Τα λάθη από πλευράς ΑΕΚ δεν ήταν λίγα και γενικώς η ομάδα της Λάρνακας έμοιαζε κάπως αποσυντονισμένη, μη μπορώντας να κυνηγήσει κάποια φάση που θα την οδηγούσε στο γκολ. Είχε ελαφρώς την κατοχή της μπάλας με το μέρος της αλλά ήταν ανούσια η υπεροχή αυτή.

Μέχρι την ολοκλήρωση του αγώνα, απλά ο ΑΠΟΕΛ δεν μπορούσε ενώ η ΑΕΚ έδειξε πως βολευόταν και με την ισοπαλία. Έτσι, φτάσαμε στο τέλος του αγώνα με το σκορ να μην διαφοροποιείται και το ματς να μένει… άγονο!

ΑΠΟΕΛ (Πάολο Τραμετσάνι): Ρόμο, Γιάκολις (82′ Μπάλογκ), Βούρος, Μερκής, Ιωάννου, Κάζου, Τάαμαρι, Γκέντσογλου, Σόουζα, Ζαχίντ (60′ Βιντιγκάλ), Νατέλ (70′ Εφραίμ).

ΑΕΚ (Ιμανόλ Ιδιάκεθ): Τόνιο, Σίλβα (70′ Σουάρες), Καταλά, Μοϊσόφ, Γκαρσία, Ακίνο (90′ + 2 Γκονθάλεθ), Λαρένα, Χέφελ, Γιάννου, Σάστρε, Τολμές (87′ Ρουσιάς).

Σκόρερ: -/-.

Κίτρινες: 11′ Ιωάννου / 9′ Γκαρσία, 32′ Λαρένα, 40′ Χάφελ, 59′ Καταλά, 90′ + 2 Ακίνο, 90′ + 3 Σάστρε.

Αποβολές: -/-.

Διαιτητής: Βασίλης Δημητρίου.

Α’ βοηθός: Μάριος Καλογήρου.

Β’ βοηθός: Κυριάκος Κυριάκου.

Τέταρτος: Ροβέρτος Κώστα.

Παρατηρητής διαιτησίας: Χρίστος Νικολαΐδης.



 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ