aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ«Αποχαιρέτησε και επιστρέφει στην Κύπρο ο Ράφα Λόπες»

«Αποχαιρέτησε και επιστρέφει στην Κύπρο ο Ράφα Λόπες»

Μετά τον Μπρούνο Γκάμα η ΑΕΚ είναι έτοιμη να ολοκληρώσει άλλη μια μετεγγραφή ποδοσφαιριστή από το… πάνω ράφι. Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πολωνός δημοσιογράφος Σεμπαστιάν Σταζέφσκι ο Ράφα Λόπες αποχαιρέτησε τους πρώην συμπαίκτες του στη Λέγκια Βαρσοβίας και είναι έτοιμος να επιστρέψει στην Κύπρο.

Αυτή τη φορά όχι για λογαριασμό της Ομόνοιας, όπου θήτευσε τη σεζόν 2017-18 (25 συμμετοχές, 7 γκολ), αλλά για την ΑΕΚ. Μετά από μία διετία στην Λέγκια (47 συμμετοχές, 9 γκολ) ο 30χρονος επιθετικός επιστρέφει στην Κύπρο μετά από τέσσερα χρόνια με δέλεαρ τη συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ, διοργάνωση στην οποία κατέγραψε έξι συμμετοχές (τρεις ως βασικός) σε προκριματικούς γύρους τη λήξασα σεζόν με τη φανέλα της Λέγκια.

Με παραστάσεις πρωταθλητισμού και εμπειρίες από ομίλους Γιουρόπα Λιγκ κόντρα σε Νάπολι, Λέστερ και Σπάρτα Πράγας ο Λόπες έρχεται στους Λαρνακείς για να συμπληρώσει άλλο ένα σημαντικό κομμάτι στο παζλ του Τσάβι Ρόκα για την ΑΕΚ της νέας σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ