aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΑπό το... στόχαστρο κυπριακών ομάδων σε αυτό του Ολυμπιακού Πειραιώς

Από το… στόχαστρο κυπριακών ομάδων σε αυτό του Ολυμπιακού Πειραιώς

Στο μετεγγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού έχει μπει ο Μπρούνο Γκάμα του Άρη Θεσσαλονίκης. O Πορτογάλος εξτρέμ έχει μπει για τα καλά στη λίστα του Πέδρο Μαρτίνς και φυσικά των Πειραιωτών.

Ο 32χρονος άσος μένει ελεύθερος το Καλοκαίρι και ακόμα δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Άρη, τον οποίο υποδέχονται απόψε οι ερυθρόλευκοι» μέσα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκη» για τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.

Στο πρόσφατο παρελθόν, κάποιες κυπριακές ομάδες ενδιαφέρθηκαν με τη μορφή διερευνητικής επαφής για τον Γκάμα, ωστόσο δεν προέκυψε κάτι χειροπιαστό. Ωστόσο, οι εκπληκτικές εμφανίσεις του Γκάμα φέτος δεν έχουν περάσει απαρατήρητες, καθώς έχει πετύχει 11 γκολ σε 29 ματς φέτος και έχει καθοριστική συμβολή στην πορεία των Θεσσαλονικέων.

Στο παρελθόν ο Πορτογάλος έχει παίξει σε Πόρτο, Μπράγκα, Σετούμπαλ, Ρίο Άβε, Λα Κορούνια (δις), Ντνίπρο και Αλκοκρόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ