aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥΑπό το 5 «πήδηξαν» στο 7 και όλοι μούγκα!

Από το 5 «πήδηξαν» στο 7 και όλοι μούγκα!

Περί διαιτησίας ο λόγος, για να καταλάβουμε πώς λειτουργεί το… σύστημα. Σεμινάριο διαιτησίας, βοηθών διαιτητών, παρατηρητών και λοιπών, που διεξάγεται κάθε μήνα. Μαζεύονται όλοι και αναλύουν δέκα φάσεις που συζητήθηκαν ή θεωρούνται διδακτικές και επιμορφωτικές.

Ακούν τις παρατηρήσεις των εκπαιδευτών, ανταλλάσσουν απόψεις, χωρίζονται σε γκρουπ εργασίας και διάφορα τέτοια. Στο πιο πρόσφατο σεμινάριο που διεξάγεται υπό την αιγίδα της Επιτροπής Διαιτησίας της ΚΟΠ έγινε η ανάλυση της πρώτης φάσης, ακολούθησε η δεύτερη, η τρίτη, η τέταρτη και μετά την πέμπτη, το αφεντικό ανακοίνωσε «πάμε για διάλειμμα».

Καφεδάκι, κουτσομπολιό και τα σχετικά. Επιστροφή και μάθημα και συνεχίζουμε τη φάση Νο7! Όπως το διαβάζετε! Από το 5 «πήδηξαν» στο 7, επειδή στην έκτη φάση πρωταγωνιστής ήταν διεθνής διαιτητής που τα είχε θαλασσώσει άγρια! Κι ούτε ένας δεν σηκώθηκε να πει «ρε παιδιά, χάσαμε το 6…». Όλοι μούγκα!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ