aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑπό... περίπατος, θρίλερ για την ΑΕΚ! (video)

Από… περίπατος, θρίλερ για την ΑΕΚ! (video)

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Ο περίπατος παραλίγο να εξελιχθεί σε θρίλερ! Η ΑΕΚ ήταν αποτελεσματική και άνετη για περίπου 60 λεπτά, προηγήθηκε με 0-3 του Ερμή, όμως φλέρταρε έντονα με απώλεια βαθμών, αφού οι «φτεροπόδαροι» μείωσαν σε 2-3 και ενώ αγωνίζονται για μισή ώρα με ποδοσφαιριστή περισσότερο.

Η ομάδα του Ιδιάκεθ δίκαια προηγήθηκε με τρία γκολ διαφορά, χάρη στα τέρματα των Τρισκόφσκι (1ο και 32ο λεπτό) και Χέφελ στο 53ο. Όμως, μία ανόητη ενέργεια του Λαμπάν να ανατρέψει καθαρά τον Γκροντίν και να αποβληθεί με απευθείας κόκκινη κάρτα, παραλίγο να στοιχίσει στην ομάδα του.

Ο Ντε Μέλο ευστόχησε από τα 11 βήματα στο 57′ και μείωσε σε 1-3 και ο Μπάουμαν στο 64′ με δυνατό σουτ σημείωσε το 2-3. Με αρκετή ώρα να παραμένει ο Ερμής πίεσε για την ισοφάριση, αλλά δεν δημιούργησε τη μεγάλη ευκαιρία, ενώ όποτε χρειάστηκε ο Γιωργαλλίδης ήταν εκεί. Έτσι, η ΑΕΚ έφτασε στην 16η νίκη και στους 55 βαθμούς, ενώ οι «φτεροπόδαροι» έμειναν καθηλωμένοι στους 32 βαθμούς και στην 7η θέση.

Ερμής (Κάρλος Κορμπεράν): Στυλιανού, Χριστοφ, Αρτάμπε, Ντε Πίνα (16′ Ψάλτης), Χριστοφή, Μπαουμαν (73′ Αλεξίου), Μαρτίνιουκ, Λίλλης (54′ Κότο Πάγιες), Ντε Μέλο, Γκραντίν, Μασινουα.

ΑΕΚ (Ιμανόλ Ιδιάκεθ): Γιωργαλλίδης, Ορτίθ, Τρουγιόλς, Καταλά,Χαραλάμπους, Χεφέλ (66′ Μοϊσόφ), Μπόλιεβιτς, Λαμπάν, Ακοράν (81′ Μαλόκου), Τρισκοφσκι, Φλοριάν (90’+2 Μυτίδης).

Σκόρερ: Ντε Μέλο 57′, Μπάουμαν 64′ / Τρισκόφσκι 1′, 32′, Χέφελ 53′

Κίτρινες: Μαρτίνιουκ, Μπάουμαν (8η), Κότο Πάγιες / Ακοράν, Μπόλιεβιτς

Αποβολές: Λαμπάν (απευθείας)

Γήπεδο: «Αντώνης Παπαδόπουλος»

Διαιτητής: Χρίστος Νικολαΐδης.

Α’ βοηθός: Χριστάκης Σπανός.

Β’ βοηθός: Νίκος Εγγλέζου.

Τέταρτος: Νικόλας Αθανασίου.

Παρατηρητής Διαιτησίας: Ανδρέας Δημητρίου.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ