aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑπίστευτος Σωτηρέλης για το ΑΕΚ-Ομόνοια: «Δεν έχουμε VAR, μόνο VARιοπούλα»

Απίστευτος Σωτηρέλης για το ΑΕΚ-Ομόνοια: «Δεν έχουμε VAR, μόνο VARιοπούλα»

Ο Λούης Πατσαλίδης και ο Μέμνων Σωτηρέλης μοίρασαν άφθονο γέλιο νωρίς το πρωί σήμερα στους ακροατές του Active Radio 107.4 και 102.5. Ο Λούης Πατσαλίδης κάθισε για τα καλά στην καρέκλα του Active Radio σήμερα αφού μετά το τέλος της εκπομπής του («Εκπομπή για πολλά κυβικά»), έμεινε στην παρέα του Μέμνων Σωτηρέλη και έκαναν μαζί την έναρξη.

Αφού συζήτησαν για διάφορα θέματα, οι δυο ραδιοφωνικοί παραγωγοί με αφορμή τα λάθη της διαιτησίας στο πρόσφατο ΑΕΚ – Ομόνοια, άρχισαν μία κουβέντα για το VAR η οποία μοίρασε άφθονο γέλιο στους ακροατές, αφού μετέφεραν μερικές πιθανές χιουμοριστικές αντιδράσεις των Κυπρίων, όταν έλθει στην Κύπρο.

«Καλά δεν έχουμε VAR να το ξαναδούμε, μόνο VARιοπούλα έχουμε», είπε μέσα στα γέλια ο Σωτηρέλης.

Και πρόσθεσε ο Πατσαλίδης: «Τούτα τα “πολλά μπροστά” πράματα έννεν για μας, εν ευρωπαϊκά, έχουν τζαι ένα κόστος, κατάλαβες, εννά φκάλουν τζαι το VAR πελλό οι Κυπραίοι. Σε άλλες χώρες δέχουνται το ούλλοι το VAR. Στην Κύπρο εννά συνάεται ο κόσμος τζιαμαί που ελέγχεται το VAR, τζαι εννά λαλούν στους διαιτητές, “ξαναδέ το”»

Και επέμβηκε ο Μέμνων με την εξής ατάκα: «Εννά μου πει εμένα το κομπιούτερ τι είδα; Εκάμετε μοντάζ, εκάμετε μοντάζ. Η θεωρεία συνομωσίας είναι μέσα στο πετσί μας, δεν μπορούμε να το αποφύγουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ