aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑπίστευτα και… εξωπραγματικά επιτεύγματα

Απίστευτα και… εξωπραγματικά επιτεύγματα

ΤΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ ΚΑΚΟΥΡΗ

Στην κουβέντα μας με τον Πανίκο Κωνσταντίνου, χθες το απόγευμα στον Active 107,4 και 102,5, νόμιζα ότι μου ‘κανε πλάκα. Μιλούσε με… θαυμασμό για την περίοδο φόρμας που διανύει η Δόξα Κατωκοπιάς και το πόσο… ζόρικος θα είναι για τον ΑΠΟΕΛ ο αυριανός πρώτος ημιτελικός του Κυπέλλου Coca-Cola. Λέγοντας χαρακτηριστικά ότι στις τελευταίες εννέα αγωνιστικές η ομάδα της Κατωκοπιάς έχει τη μεγαλύτερη συγκομιδή απ’ όλες τις υπόλοιπες ομάδες του πρωταθλήματος! Απ’ όλες. Και του α’ γκρουπ και του β’ γκρουπ. Κι ήταν διαβασμένος… Στις τελευταίες εννέα αγωνιστικές, λοιπόν, η Δόξα μετρά έξι νίκες, δύο ισοπαλίες και μόλις μία ήττα.

Είκοσι ολόκληρους βαθμούς έβαλε στο ταμείο της τους τελευταίους δύο μήνες. Ταρίφα έχουν γίνει οι τριάρες για τους Κατωκοπίτες, ενώ έχουν και μία τεσσάρα και την πεντάρα του Σαββάτου επί του Ερμή. Σ’ αυτούς τους εννέα αγώνες της πέτυχε 24 τέρματα, ενώ στους προηγούμενους 23 αγώνες της είχε σημειώσει μόλις 10! Εκεί που σκόραρε με αίτηση στον… Έπαρχο, τσούκου – τσούκου ξεπέρασε τη Νέα Σαλαμίνα που είναι, πλέον, η ουραγός στο σκοράρισμα με μόλις 29 τέρματα. Μιλάμε για απίστευτα, εξωπραγματικά στατιστικά – επιτεύγματα για τη Δόξα Κατωκοπιάς. Κι όμως, ακόμη δεν έχει ξεκολλήσει από τον πυθμένα του β’ γκρουπ και συνεχίζει να κινδυνεύει με υποβιβασμό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ