aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ«Απέρριψε την Ομόνοια και υπογράφει στην ΑΕΚ»

«Απέρριψε την Ομόνοια και υπογράφει στην ΑΕΚ»

Ο Μιγκέλ Γκονζάλεθ βρίσκεται ένα βήμα από την ΑΕΚ. Αυτό αναφέρει η ισπανική ιστοσελίδα «heraldo.es», η οποία αναφέρει ότι ο παίκτης ενημέρωσε μάλιστα τη Σαραγόσα ότι θα υπογράψει στην ομάδα της Λάρνακας. Την περασμένη εβδομάδα γράφτηκε ότι ο συγκεκριμένο ποδοσφαιριστής απέρριψε προσφορά της Ομόνοιας.

«Μικέλ Γκονζάλεθ, ένα βήμα μακριά από την ΑΕΚ Λάρνακας», είναι ο τίτλος του ισπανικού ρεπορτάζ. Ο 32χρόνος κεντρικός αμυντικός, ο οποίος σχεδόν όλη την καριέρα την πέρασε στην Ρεάλ Σοσιεδάδ, ενώ πέρσι ήταν στη Ρεάλ Σαραγόσα, «θα ασκήσει τη ρήτρα αποδέσμευσης συμβόλαιο του για να υπογράψει στην ΑΕΚ Λάρνακας», αναφέρει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Μία «ανάσα» από Σάσα Ζίβετς

Και καταλήγει ως εξής: Τις τελευταίες ώρες, δέχθηκε μια πιο βελτιωμένη πρότασή και αυτό τον έπεισε να σπάσει το συμβόλαιό του με την Σαραγόσα και στη συνέχεια να ταξιδέψει στην Πολωνία , όπου η κυπριακή ομάδα πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της (σ.σ παίζει στο Γιουρόπα Λιγκ ως Κυπελλούχος).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ