aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπέφυγε τα χειρότερα ο Νέλσον

Απέφυγε τα χειρότερα ο Νέλσον

Ο Νέλσον αναμένεται ότι θα είναι έτοιμος ώς το ντέρμπι με τον Απόλλωνα, που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 30ής αγωνιστικής στις 31 Μαρτίου, όμως από εβδομάδας θα ξεκαθαρίσει το σκηνικό. Επομένως, απέφυγε τα χειρότερα μετά τον τραυματισμό του στο ματς του περασμένου Σαββάτου με την Ομόνοια (3-1).

Από εκεί και πέρα, ο Λαμπάν αναμένεται να είναι έτοιμος, ο Τρουγιόλς ανεβάζει ρυθμούς και εκτός απροόπτου θα είναι στην αποστολή για το επόμενο ντέρμπι, ενώ το μεγάλο ερωτηματικό είναι ο Τολεμές. Τη δεδομένη στιγμή ο Γάλλος επιθετικός είναι εξαιρετικά αμφίβολος και ίσως στο τέλος της επόμενης εβδομάδας να γνωρίζουμε αν θα είναι σε θέση να επιστρέψει στην αποστολή ή αν θα χρειαστεί ακόμη μερικές μέρες μέχρι να είναι απόλυτα έτοιμος για να παίξει.

Πάντως, την ευκαιρία να πάρουν κάποιες ανάσες ενόψει της συνέχειας έχουν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ μιας και έχουμε διακοπή το ερχόμενο Σαββατοκύριακο λόγω του διεθνών φιλικών. Χθες οι παίκτες του Ιμανόλ Ιδιάκεθ προπονήθηκαν, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ασκήσεις κατοχής και φυσικής κατάστασης και παιχνίδι σε μικρούς χώρους.

Από τις προπονήσεις υπάρχουν και κάποιοι απόντες. Οι διεθνείς με την Εθνική Ανδρών Γιωργαλλίδης, Αντωνιάδης και Ρουσιάς, ο Παναγίδης με την Εθνική Ελπίδων, καθώς και ο Τρισκόφσκι με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των Σκοπίων. Ο πρώτος, αντιμετώπισε πρόβλημα στην προπόνηση της Εθνικής και θα περάσει από εξετάσεις

Για σήμερα (20/03) έχει δοθεί εκ νέου ρεπό από την τεχνική ηγεσία με τους παίκτες να επιστρέφουν αύριο. Αξίζει να αναφερθεί ότι ρεπό θα πάρουν οι ποδοσφαιριστές και το τριήμερο Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα. Όσοι ποδοσφαιριστές όμως αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού θα κάνουν κάποιες ασκήσεις ενδυνάμωσης και αποκατάστασης, ενώ όσοι επιθυμούν θα μπορούν να προπονηθούν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ