aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑπάντηση Σοφοκλέους σε Χαμπουλλά και το SMS στους προέδρους

Απάντηση Σοφοκλέους σε Χαμπουλλά και το SMS στους προέδρους

Την αρνητική στάση του πρόεδρου της Ανόρθωσης, Ευγένιου Χαμπουλλά στην πρόταση της ΑΕΛ να αποζημιωθούν οικονομικά οι δύο ομάδες (ΑΕΚ και ΑΕΛ) που θα μείνουν εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων από τα έσοδα που θα έχουν οι τέσσερις ευρωπαίοι σχολίασε ο Ανδρέας Σοφοκλέους.

Ο διοικητικός ηγέτης των γαλαζοκιτρίνων, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Super Sport FM (104,0) ισχυρίστηκε πως ο πρόεδρος της Ανόρθωσης θα είχε εντελώς διαφορετική θέση εάν η ομάδα του δεν ήταν στη δεύτερη θέση, ενώ τον συμβούλευσε να θυμηθεί πως αντιμετωπίστηκε παλαιότερα η ομάδα της Αμμοχώστου από τις ομάδες της Λεμεσού.

Η σχετική αναφορά του Ανδρέα Σοφοκλέους: «Τούτη η πρόταση είναι γνωστή εδώ και δύο μήνες. Τόνισα ότι το πιο δίκαιο είναι να τερματιστεί το πρωτάθλημα και να αποζημιωθούν οι ομάδες που έχουν ελπίδες μαθηματικές να βγουν Ευρώπη. Ο Ευγένιος Χαμπουλλάς κάμνει τους σχολιασμούς του αρχίζοντας από το γεγονός πως είναι δεύτερος και ισοβαθμεί με την Ομόνοια που είναι πρώτη. Αν ήταν πρώτος θα τα δεχόταν όλα και αν ήταν 5ος ή 6ος θα συμφωνούσε με αυτά που λέω εγώ. Τώρα, το ποσοστό και το ποσό αποζημίωσης, δεν το συζήτησε κανείς. Ο κύριος Χαμπουλλάς με λίγα λόγια είπε “δεν με ενδιαφέρει ας κουρεύκεστε”. Αυτό που θέλω να του πω, είναι να πάει αρκετά πίσω στην ιστορία να δει πως αντιμετωπίστηκε η ομάδα του από τη Λεμεσό. Αν είναι γνώστης της Ιστορίας της Ανόρθωσης, θα ξέρει. Το πιο σημαντικό για όλους και ιερό είναι η ζωή και ο άνθρωπος».

Διαβάστε επίσης: Σοφοκλέους: «Δεν είναι εξωγήινοι, εγώ παίζω, μόνο αν αναλάβουν τις ευθύνες»

Σε ότι αφορά τη Γενική Συνέλευση και την οικονομική βοήθεια που θα υπάρξει από την ΚΟΠ στα σωματεία ο Ανδρέας Σοφοκλέους είπε: «Θα δούμε, ο καθένας να πάρει τις αποφάσεις του στη Γενική Συνέλευση. Αν θα ακολουθήσουν το δικό μας παράδειγμα είναι ένα, αν θα ακολουθήσουν άλλο παράδειγμα είναι θέμα δικό τους. Η ΚΟΠ σχετικά με τα χρονοδιαγράμματα πρέπει να μας παρουσιάσει κάποια σενάρια σε περίπτωση που επαναρχίσει να δούμε πως θα προετοιμαστούν οι ομάδες. Είναι απόφαση της Γενικής Συνέλευσης. Είναι η αρμόδια Αρχή και θα μας ετοιμάσει κάποια πλάνα. Μόλις έστειλα σήμερα μήνυμα προς όλους τους πρόεδρους. Πρώτα η ΚΟΠ δεν μας ενημέρωσε για καμιά οικονομική βοήθεια από ΟΥΕΦΑ ή ΦΙΦΑ. Δεν στάλθηκαν λεφτά ακόμη για καμία βοήθεια. Ο πρόεδρος ακόμη δεν μας είπε τίποτε και ούτε αυτά τα λεφτά πως θα αξιοποιηθούν. Εγώ είπα να θέσουν θέμα στην ΚΟΠ την οικονομική στήριξη των σωματείων και πως θα γίνει αυτό».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ