aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ«Απαιτεί ένα επίπεδο σεβασμού που δεν υπήρχε με τον Κρίστιανσεν»

«Απαιτεί ένα επίπεδο σεβασμού που δεν υπήρχε με τον Κρίστιανσεν»

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Λιντς, Νόελ Γουίλαν, ο οποίος είχε δηλώσει έκπληκτος όταν οι «peacocks» είχαν προχωρήσει στην πρόσληψη του Τόμας Κρίστιανσεν για τον πάγκο τους, μίλησε στην ιστοσελίδα «hitc.com» για τις διαφορές μεταξύ του νυν τεχνικού αγγλικής ομάδας Μαρσέλο Μπιέλσα και του πρώην προπονητή του ΑΠΟΕΛ και της ΑΕΚ.

Ο πρώην άσος και νυν σχολιαστής των παιχνιδιών της Λιντς στο BBC Radio Leeds πιστεύει ότι ο Μπιέλσα απαιτεί σεβασμό από τους παίκτες του και αυτό ανταμείβεται σε αντίθεση με τον Κρίστιανσεν που δεν κατάφερε να πετύχει κάτι τέτοιο.

«Δεν μπορώ να δω τον Μπιέλσα να κάνει πολλά από τα ρεκόρ εκεί, αλλά θα το μάθει. Είναι πολύ έξυπνος για να μην το σκεφτεί. Η διαφορά μαζί του είναι ότι νομίζω ότι απαιτεί ένα επίπεδο σεβασμού που δεν υπήρχε με τον Κρίστιανσεν»

Ο διευθυντής του Λιντς Γιουνάιτεστ Μέρσελο Μπίλσεσα κατά τη διάρκεια του αγώνα Πρωταθλήματος Σκοποβολής του Sky μεταξύ της πόλης και του Leeds United στο στάδιο Liberty στις 21 Αυγούστου 2018 στο Swansea της Ουαλίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ