aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑνόρθωση, ΑΠΟΕΛ, ΑΕΚ, Ομόνοια, Απόλλων στο πλευρό του Σοφοκλέους, ευχές από άλλα σωματεία και παλαιμάχους

Ανόρθωση, ΑΠΟΕΛ, ΑΕΚ, Ομόνοια, Απόλλων στο πλευρό του Σοφοκλέους, ευχές από άλλα σωματεία και παλαιμάχους

Στο πλευρό του προέδρου της ΑΕΛ Ανδρέα Σοφοκλέους, τάσσονται σωματεία και παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, στέλντάς του ευχές για ταχεία ανάρρωση για το πρόβλημα υγεία που αντιμετωπίζει.

ENΠ: Η οικογένεια της Ε.Ν.Π ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ θα ήθελε να ευχηθεί περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον Πρόεδρο κ. Ανδρέα Σοφοκλέους!

Πάφος FC: Η διοίκηση, το προσωπικό και όλη η οικογένεια της Πάφος FC εύχονται στον πρόεδρο της Α.Ε.Λ κ.Ανδρέα Σοφοκλέους περαστικά, ταχεία ανάρρωση, και γρήγορη επάνοδο στα καθήκοντα του.

Νέα Σαλαμίνα: Το Διοικητικό Συμβούλιο της Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου εύχεται στον πρόεδρο της Α.Ε.Λεμεσού Αντρέα Σοφοκλέους ταχεία ανάρρωση και σύντομη επιστροφή τόσο στην οικογένεια του και στα αγαπημένα του πρόσωπα όσο και στα γήπεδα.

ΑΠΟΕΛ: Ο ΑΠΟΕΛ εύχεται στον φίλο πρόεδρο της ΑΕΛ, Ανδρέα Σοφοκλέους καλή δύναμη και περαστικά. Να επιστρέψει σιδερένιος πίσω στην Κύπρο.

ΑΕΚ: Όλη η οικογένεια της Αθλητικής Ένωσης Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας εύχεται ολόψυχα περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον Πρόεδρο της ΑΕΛ, Αντρέα Σοφοκλέους και να επιστρέψει σύντομα, γερός και δυνατός, πίσω στην οικογένεια του και στα καθήκοντα του.

Ανόρθωση: Ο πρόεδρος, το Δ.Σ. και ολόκληρη η οικογένεια της Ανόρθωσης Αμμοχώστου εύχονται περαστικά στον πρόεδρο της ΑΕΛ Ανδρέα Σοφοκλέους. Ο πρόεδρος της ομάδας μας είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Σοφοκλέους μεταφέροντας και προσωπικά τις ευχές όλων για γρήγορη ανάρρωση.
Άρης: Ο πρόεδρος, το Δ.Σ. και όλη η οικογένεια του Άρη Λεμεσού εύχεται ολόψυχα στον πρόεδρο της ΑΕΛ κύριο Ανδρέα Σοφοκλέους, ταχεία ανάρρωση και άμεση επάνοδο στα προεδρικά του καθήκοντα και στην αγαπημένη του ομάδα.

Ομόνοια: Ευχόμαστε στον Πρόεδρο της ΑΕΛ, Ανδρέα Σοφοκλέους, ταχεία ανάρρωση και όπως επιστρέψει υγιής πίσω στα αγαπημένα του πρόσωπα και στην καθημερινότητά του.

Απόλλων: Η οικογένεια του Απόλλωνα Λεμεσού εύχεται στον Πρόεδρο της ΑΕΛ και συμπολίτη μας Ανδρέα Σοφοκλέους, ταχεία ανάρρωση και σύντομα να επιστρέψει υγιής, δυνατός και σιδερένιος κοντά στα αγαπημένα του πρόσωπα, αλλά και στην αγαπημένη του ομάδα.

Παλαίμαχοι ΑΕΛ: «Ο Όμιλος Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών ΑΕΛ εύχονται στον Πρόεδρο Ανδρέα Σοφοκλέους ότι καλύτερο στο θέμα υγείας του, γερός και δυνατός όπως πάντα, να επιστρέψει σύντομα στα καθήκοντα του» αναφέρουν σε ανακοίνωση τους.

Παλαίμαχοι Απόλλωνα: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου Παλαιμάχων και Φίλων τού Απόλλωνα εύχεται στον πρόεδρο της ΑΕΛ, Ανδρέα Σοφοκλέους, γρήγορη ανάρρωση από το πρόβλημα υγείας που έχει και να επιστρέψει γερός και δυνατός».

Σωματείο ΑΕΛ: «Ως Δ.Σ του σωματείου ΑΕΛ, νιώθουμε την ανάγκη να τοποθετηθούμε δημόσια, όσον αφορά το θέμα της υγείας του προέδρου Αντρέα Σοφοκλέους που έχει ανησυχήσει όλο τον κόσμο τις τελευταίες μέρες. Καταρχήν, ευχόμαστε στον ίδιο και στην οικογένεια του, όλα να πάνε καλά και όλα να τελειώσουν με την επιστροφή του στην Κύπρο, εντός της βδομάδας. Επίσης ευχαριστούμε θερμά όλα τα άτομα, σωματεία και άλλους φορείς που εξέφρασαν τις ανησυχίες και την συμπαράσταση τους. Καλή επιστροφή πρόεδρε και σύντομα πάλι μαζί».

Αλκή: «Ανδρέα Σοφοκλέους η σκέψη μας είναι κοντά σου. Το Δ.Σ. αλλά και ολόκληρη η οικογένεια της ΑΛΚΗΣ, εύχονται στον Πρόεδρο της ΑΕΛ, Ανδρέα Σοφοκλέους, όπως επιστρέψει γρήγορα στα καθήκοντά του, γερός και δυνατός. Ανδρέα Σοφοκλέους η σκέψη μας είναι μαζί σου και ευχόμαστε η περιπέτεια που περνάς να είναι πολύ σύντομη και άμεσα να βρεθείς πίσω στο πόστο σου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ