aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑνοίξτε… «προελαύνει» ο ΜακΦάντεν!

Ανοίξτε… «προελαύνει» ο ΜακΦάντεν!

Ό, τι θέλει κάνει ο ΜακΦάντεν! Ο γνώριμος σε μας, Αμερικάνος άσος (αγωνίστηκε σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ), συνεχίζει τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις με την φανέλα της Τενερίφης. Νέο του «θύμα» η Βενέτσια του Μάικ Μπράμος σε αγώνα τον οποίο τέλειωσε με 21 πόντους.

Δείτε αυτούσιο το Ελληνικό δημοσίευμα του Sport-fm.gr:

«Μία καταιγιστική Τενερίφη στο τέταρτο δεκάλεπτο, έχοντας έναν πολύ «ζεστό» ΜακΦάντεν, νίκησε 72-65 στην έδρα της Βενέτσια, κάνοντας παράλληλα το 4/4 στο Basketball Champions League.

Ο πρώην παίκτης των ΠΑΟΚ και Κύμης ήταν καθοριστικός στο τέλος με τα σουτ, ολοκληρώνοντας το ματς με 21 πόντους, ενώ άλλους 10 είχε ο Κόλτον Άιβερσον.

Από τους Ιταλούς, που γνώρισαν την πρώτη τους ήττα στη φετινή διοργάνωση, ξεχώρισε ο Χέινς με 19 πόντους, με τον Γουάτ να είχε 11, ενώ αξιοσημείωτη εμφάνιση από τον Τζούλιαν Στόουν, ο οποίος δεν είχε πόντο, αλλά κατέβασε 11 ριμπάουντ! Ο Μάικ Μπράμος αγωνίστηκε για 29:18’’ και είχε 9 πόντους (1/3διπ., 2/6τρ., 1/2β.), 6 ριμπάουντ και 2 ασίστ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ