aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥΆνοιξε ποινική έρευνα για τους διαιτητές με τα στημένα στην Κύπρο

Άνοιξε ποινική έρευνα για τους διαιτητές με τα στημένα στην Κύπρο

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΘΩΜΑ

Το τμήμα οικονομικού εγκλήματος της Αστυνομίας της Νταμπόβιτα άνοιξε ποινική έρευνα για την υπόθεση των Ρουμάνων διαιτητών που «άλλαζαν» εθνικότητα και διαιτήτευαν φιλικούς αγώνες  στην Κύπρο και την Τουρκία, με στόχο την απόκτηση χρηματικών ποσών μέσω του στησίματος των συγκεκριμένων αγώνων.

Επίσης η αστυνομία έκανε έφοδο στην τοπική ομοσπονδία των διαιτητών της Νταμπόβιτα (όπου είναι εγγραμμένοι όλοι οι «ύποπτοι» διαιτητές) και σύμφωνα με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας «ρώτησαν για τα συμβόλαια προσλήψεως των διαιτητών και αν είχαν άδεια να μεταβούν στο εξωτερικό για να διαιτητεύσουν αγώνες».

Ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας της Νταμπόβιτα δήλωσε: «Αποφασίστηκε η διεξαγωγή ποινικής έρευνας λόγω των αποκαλύψεων που είδαν το φως τις τελευταίες μέρες. Ανοίχτηκε η έρευνα με σκοπό να διερευνήσει αν υπήρξαν οποιεσδήποτε παρατυπίες. Αναλόγως των αποτελεσμάτων θα γίνουν και οι κατάλληλες ενέργειες».

Μένει λοιπόν να δούμε πως θα προχωρήσουν οι έρευνες στη Ρουμανία και αν και πως θα εμπλακούν οι κυπριακές Αρχές σε αυτή την υπόθεση.

Δείτε πιο κάτω περισσότερες πληροφορίες για την υπόθεση:

Νέο βίντεο: Σκηνές ντροπής και καραγκιοζιλίκια σε φιλικά στην Κύπρο!

Στημένα στην Κύπρο: Άλλαζαν ταυτότητα οι διαιτητές! (απίστευτες αποκαλύψεις)

Πέντε στημένα στην Κύπρο από τους διαιτητές-χαμαιλέοντες!

Και άλλα ονόματα για τα στημένα στην Κύπρο

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ