aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑνοίγει πόρτα για Ράγιος; Παράθυρο για άνεργους μέχρι το Σάββατο

Ανοίγει πόρτα για Ράγιος; Παράθυρο για άνεργους μέχρι το Σάββατο

«Επιστροφή στο σπίτι», έγραψε το βράδυ του Σαββάτου ο Ρούβεν Ράγιος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συνόδευσε την ανάρτησή του με σημαία της Κύπρου. Ο Ισπανός απόλαυσε τις μεγαλύτερες σε διάρκεια διακοπές της ζωής του και μέσα Σεπτεμβρίου παραμένει άνεργος. Απέρριψε την πρόταση ανανέωσης συμβολαίου που του έγινε από την Ανόρθωση «πυροβολώντας» στο ραδιόφωνο του Active (107,4 & 102,5) στις 26 Μαΐου.

Από τότε πέρασαν 3,5 μήνες και ο 34χρονος ποδοσφαιριστής όχι μόνο δεν βρήκε πρόταση που να πλησιάζει την προσφορά της Ανόρθωσης, αλλά παρά τα όσα δήλωνε ο ίδιος και ο ατζέντης του δεν φαίνεται να προκύπτει ενδιαφέρον από καμία μεγάλη ομάδα του νησιού.

Η άφιξη του Ρούβεν Ραγιος στην Κύπρο παραμονές την εκπνοής της μετεγγραφικής περιόδου «γέννησε» ερωτηματικά. Από τον στενό κύκλο του Ισπανού τηρείται σιγή ιχθύος. Κάποιοι λένε ότι η κάθοδος του στην Κύπρο δεν σχετίζεται με το ποδοσφαιρικό του μέλλον. Άλλοι πως υπάρχουν ανεπίσημες κρούσεις και δεν αποκλείεται στο παρά πέντε της μετεγγραφικής περιόδου να κτυπήσουν την πόρτα του ομάδες του νησιού. Πάντως, από την στιγμή που είναι άνεργος ο Ραγιος θα μπορεί να εγγραφεί σε οποιαδήποτε ομάδα της Κύπρου μέχρι το Σάββατο (19/9), αφού υπάρχει ανοικτό «παράθυρο» τριών ημερών για μετεγγραφές ανέργων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ