aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑνοιχτό το κεφάλαιο Ρουσιάς

Ανοιχτό το κεφάλαιο Ρουσιάς

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Η απόκτηση του Έλβιρ Μαλόκου δημιούργησε την εντύπωση ότι έπαψε να υφίσταται το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Ονησίφορο Ρουσιά της Ομόνοιας. Οι πληροφορίες μας, όμως, τη θέλουν να μην εγκαταλείπει την προσπάθεια.

Η προοπτική ένταξής του στο έμψυχο δυναμικό της την ενδιαφέρει είτε πληρώνοντας ένα –λογικό κατά της διοίκησή της– ποσό τον Ιανουάριο είτε αποκτώντας τον το καλοκαίρι δίχως να καταβάλει σεντ.

Το τελευταίο επεισόδιο που παίχτηκε ήταν το «όχι» της Ομόνοιας σε πρόταση €80.000 για να τον παραχωρήσει, ζητώντας €100.000. Απάντηση που έβαλε τέλος στις επαφές των δύο συλλόγων, αφού οι κιτρινοπράσινοι δεν είναι διατεθειμένοι να ανεβάσουν την προσφορά τους. Οι παράγοντες της ΑΕΚ εκφράζουν σιγουριά ότι ο Κύπριος στράικερ θα μετακομίσει στη Λάρνακα τον Ιούνιο. Γεγονός που παραπέμπει στο συμπέρασμα ότι τα έχουν βρει μαζί του.

Πλέον… η μπάλα βρίσκεται στο στρατόπεδο των πρασίνων. Αν η διοίκηση του τριφυλλιού βάλει νερό στο κρασί της και πει «ναι» στις €80.000, ο Ρουσιάς θα ενισχύσει τους Λαρνακείς στη συνέχεια της τρέχουσα σεζόν. Διαφορετικά, θα περιμένουν μέχρι τον πρώτο θερινό μήνα για να τον εντάξουν στη δύναμή τους.

Από εκεί και πέρα, ο Τσάβι Ρόκα συνεχίζει να ψάχνει για ποιοτικό στράικερ, ο οποίος θα εγγραφεί στον κατάλογο Α όταν αποκτηθεί. Ο Καταλανός έθεσε ψηλά τον πήχη, γεγονός που επιτάσσει υπομονή μέχρι τον εντοπισμό του κατάλληλου.

Επίσης, ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ θέλει να την ενισχύσει με δημιουργικό μέσο κάτω των 21 χρονών. Το όνομα του Ολλανδού 20χρονου Χέκτορ Χέφελ διέρρευσε προ ημερών και από τις τάξεις του συλλόγου επιβεβαιώνεται το ενδιαφέρον. Όπως τονίζουν όμως οι ιθύνοντες του συλλόγου, δεν είναι ο μόνος που αξιολογείται.

Τέλος, υπάρχει και το κεφάλαιο των αποχωρήσεων, το οποίο βασανίζει τον Ρόκα. Μέχρι πριν από μερικές εβδομάδες, οι Χουάν Τρουγιόλς και Χαβιέ Γαρίδο ήταν τα φαβορί, ωστόσο ο καθ’ ύλην αρμόδιος κάνει δεύτερες σκέψεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ