aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΓΙΑ ΝΑΠΑΑγγελία για προπονητή από κυπριακή ομάδα με φωτογραφία του Ολίβα!

Αγγελία για προπονητή από κυπριακή ομάδα με φωτογραφία του Ολίβα!

Απίστευτο; Ίσως. Περίεργο; Σίγουρα. Κυπριακή ομάδα (δεν γίνεται αναφορά σε ονόματα) ψάχνει προπονητή και μάλιστα έβαλε και σχετική αγγελία (!) στην ισπανική ιστοσελίδα «futboljobs.com». Μάλιστα, καλά διαβάσατε! Στην αγγελία προκειμένου να βρει προπονητή, η συγκεκριμένη ομάδα αναφέρει τα ακόλουθα: 

«Ομάδα της Κύπρου αναζητά Ευρωπαίο προπονητή για την επόμενη σεζόν. Απαραίτητα προσόντα να είναι κάτοχος άδειας UEFA A ή UEFA PRO, να διαθέτει εμπειρία και να κατέχει ευρωπαϊκό διαβατήριο. Όσοι ενδιαφέρονται να αποστείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα στα αγγλικά και μαζί αντίγραφο της άδειας που κατέχουν». Όσον αφορά στις συνθήκες εργασίας; «Μισθός: 2000 – 3500 ευρώ το μήνα, συν μπόνους, συν διαμονή».

Το…. κορυφαίο της υπόθεσης δεν είναι η αγγελία αλλά η φωτογραφία που συνοδεύει την ανάρτηση στο Twitter, καθώς απεικονίζει τον πρώην προπονητή της Ομόνοιας Χουάν Κάρλος Ολίβα. Πιο κάτω μπορείτε να δείτε το σχετικό ποστ στο Twitter και την αγγελία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ