aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ανεξεταστέοι…

Όσα δεν έκαναν οι αρμόδιοι σε έξι μήνες, τα έκαναν σε ένα πρωινό. Τουλάχιστον για την αδειοδότηση του ενός απο τα τέσσερα στάδια. Αυτή είναι η πικρή αλήθεια, αυτό είναι το κυπριακό ποδόσφαιρο.

Αναβολή της πρεμιέρας; Παίζουν οι μισοί; Οι άλλοι μεσοί δεν έχουν αδειοδοτημένο γήπεδο; Γιατί αυτή η κωλυσιεργία από τους αρμόδιους; Αν συνεχίσουμε με τα ερωτήματα που ταλανίζουν το φίλαθλο κοινό από το απόγευμα της Πέμπτης, δεν θα τελειώσουμε ποτέ. Τέσσερα γήπεδα ομάδων πρώτης κατηγορίας δεν είχαν άδεια, 24 ώρες πριν η μπάλα στηθεί στην σέντρα για τη νέα σεζόν. Απίστευτο κι όμως αληθινό.

Μάλιστα, από το πρωί παράγοντες από όοοοολες τις πλευρές πήραν σβάρνα τις ραδιοφωνικές εκπομπής, ρίχνοντας το μπαλάκι ο ένας στον άλλον, αφού από τη μια φταίνε οι διαχειριστές των γηπέδων, από την άλλη, η Αρχή Αδειοδίτησης Σταδίων, οι ομάδες που είναι γηπεδούχοι και πάει λέγοντας. Την ευθύνη για όλο αυτό δεν την ανάλαβε κανείς.

Το μόνο που επετεύχθη για άλλη μια φορά, είναι να παρουσιαστούμε ανεξεταστέοι. Το τεστ της σοβαρότητας, του επαγγελματισμού και της σωστής νοοτροπίας, δεν το περάσαμε ούτε με βαθμό ίσον της βάσης. Κατά τ’ άλλα, καλή σεζόν να έχουμε!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ