aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑνέβηκαν οι τόνοι με αφορμή την αποζημίωση των ευρωπαίων

Ανέβηκαν οι τόνοι με αφορμή την αποζημίωση των ευρωπαίων

Πέραν του ζητήματος της αλλαγής της προκήρυξης του πρωταθλήματος και διεξαγωγής του την επόμενη σεζόν με 14 ομάδες στην Άτυπη Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ συζητήθηκε και θέματα οικονομικής φύσεως που αφορούν τις ομάδες.

Ανδρέας Σοφοκλέους και Άντρος Καραπατάκης έθεσαν στο τραπέζι το ζήτημα της αποζημίωσης των ομάδων που δεν έπαιξαν πέρυσι στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις από τις τέσσερις που εκπροσώπησαν την Κύπρο σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ. Όταν πάρθηκε απόφαση διακοπής του πρωταθλήματος τον περασμένο Μάιο οι υπόλοιπες ομάδες του πρώτου γκρουπ, πλην της Ανόρθωσης, είχαν συμφωνήσει σε κάτι τέτοιο, όμως μέχρι στιγμής καμία ομάδα δεν έχει αποζημιώσει ΑΕΛ και ΑΕΚ.

Αιτιολογία είναι το γεγονός ότι δεν υπάρχει ομοφωνία και το γεγονός αυτό έφερε αντιπαράθεση ανάμεσα στον πρόεδρους των δύο ομάδων και τον αναπληρωτή πρόεδρο της Ομόνοιας, Δημήτρη Γρηγόρη, καθώς οι πράσινοι λόγω της συμμετοχής του στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ με βάση τη συμφωνία θα έδιναν τα περισσότερα χρήματα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ