aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑνδρέας Πογιατζής: «Όσοι δεν το παραδέχονται για την Ομόνοια εθελοτυφλούν»

Ανδρέας Πογιατζής: «Όσοι δεν το παραδέχονται για την Ομόνοια εθελοτυφλούν»

Στο περιθώριο των τοποθετήσεών του για το Euro 2020, μιλώντας στην εκπομπή «Βάλε ένα γκολ» του Active 107,4 & 102,5, ο παρουσιαστής του ΡΙΚ για τη διοργάνωση, Ανδρέας Πογιατζής, έκανε και την πρόβλεψή του για το πρωτάθλημα της νέας σεζόν.

«Η Ομόνοια ως πρωταθλήτρια ξεκινά και του χρόνου ως το πρώτο φαβορί. Η προσπάθεια των άλλων θα είναι να πλησιάσουν την Ομόνοια. Δουλεύει επαγγελματικά, έχει οργάνωση και οικονομική σταθερότητα, ενώ πλέον και ο προπονητής της (σ.σ.: Χένινγκ Μπεργκ) δεν αμφισβητείται από κανέναν. Θα έχουμε σίγουρα πιο δυνατό ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση, η οποία έπαθε καθίζηση μετά τον Γενάρη και την έσωσε το κύπελλο, μα και πιο δυνατή ΑΕΚ. Θα είναι πιο δυνατό και πολύ καλύτερο το πρωτάθλημα», είπε αρχικά, για προσθέσει στη συνέχεια:

«Θεωρώ δεδομένο ότι θα είναι πιο δυνατές όλες οι ομάδες. ΑΕΛ, Απόλλων και Ομόνοια είναι και θα παραμείνουν δυνατές. Ας μην ξεχνάμε και τον Ολυμπιακό. Εκτός και αν ενισχυθεί περισσότερο η Ομόνοια και δεν μπορέσουν να την ακολουθήσουν, γιατί η Ομόνοια είναι το μεγάλο φαβορί. Καλά κάνουν να το καταλάβουν, να το αποδεχτούν και να το παραδεχτούν. Όσοι δεν το παραδέχονται εθελοτυφλούν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ