aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑναστασιάδης για «στημένα»: «Ο “στάβλος” υπήρχε, οι “παράγκες” λειτουργούσαν»

Αναστασιάδης για «στημένα»: «Ο “στάβλος” υπήρχε, οι “παράγκες” λειτουργούσαν»

Την αποφασιστικότητα της Κυβέρνησης να πατάξει το φαινόμενο των χειραγωγημένων αγώνων τόνισε για άλλη μία φορά ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Στην ομιλία του κατά την εκδήλωση της κατάθεσης του θεμέλιου λίθου για το νέο γήπεδο της Λεμεσού ο Νίκος Αναστασιάδης υπογράμμισε πως το φαινόμενο είναι διαχρονικό και από το 2015 η Πολιτεία παίρνει σειρά μέτρων για πάταξη του φαινομένου.

Διαβάστε επίσης: Ιστορική ημέρα για τη Λεμεσό, κατάθεση θεμέλιου λίθου στο νέο γήπεδο (pics)

Η σχετική τοποθέτηση

«Όπως έχω τονίσει προ 20 ημέρου σε ευρεία σύσκεψη στο Προεδρικό, πρώτιστο μέλημα είναι η λήψη πρόσθετης σειράς μέτρων για να καταπολεμήσουμε το διαχρονικό φαινόμενο της χειραγώγησης αγώνων. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια, όταν διαπιστώθηκε το 2015 ότι ο “στάβλος” υπήρχε και οι «παράγκες» λειτουργούσαν είχαμε πει ότι θα πάρουμε μέτρα. Το 2016 καταθέσαμε την σχετική νομοθεσία και το 2017 ψηφίστηκε η σχετική νομοθεσία την οποία η Κυβέρνηση κατέθεσε στη Βουλή για καταπολέμηση της χειραγώγησης. Το 2018 υιοθετήθηκε ο κώδικας χρηστής διοίκησης και δεοντολογίας με εφαρμογή από την 1/1/19 και εν συνεχεία έγινε ο διορισμός της επιτροπής δεοντολογίας με βάση της διατάξεις του νόμου περί πάταξης του φαινομένου χειραγώγησης αγώνων».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ