aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑνανέωση υπ' αριθμόν 5!

Ανανέωση υπ’ αριθμόν 5!

Με ανακοίνωση της η ΑΕΚ γνωστοποίησε την πέμπτη φετινή ανανέωση της συνεργασίας της με τον Χουάν Μανουέλ Ορτίθ μέχρι το καλοκαίρι του 2018.

Υπενθυμίζουμε ότι προηγήθηκαν οι Καταλά, Τρισκόφσκι, Λαρένα και Μπόλιεβιτς.

Ο Ισπανός ακραίος αμυντικός μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου και εξέφρασε τη χαρά του για το γεγονός αυτό και υποσχέθηκε να δώσει όλες του τις δυνάμεις για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της.

Αναλυτικά: «H ΑΕΚ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία για ανανέωση της συνεργασίας με τον Χουάν Μανουέλ Ορτίθ για ακόμη δύο χρόνια και συγκεκριμένα μέχρι το καλοκαίρι του 2018. Όλη η οικογένεια της ΑΕΚ του εύχεται κάθε επιτυχία».

Οι δηλώσεις του: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παραμείνω στην ομάδα και τα δύο επόμενα χρόνια. Για μένα ήταν η καλύτερη εξέλιξη, καθώς διαθέτουμε μία πάρα πολύ δυνατή ομάδα και επίσης η ατμόσφαιρα και το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό.

Είμαι επίσης πάρα πολύ χαρούμενος που την επόμενη σεζόν θα αγωνιστώ στο νέο μας γήπεδο. Υπόσχομαι να δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της, πρώτα στην Ευρώπη όπου θέλουμε να κάνουμε την καλύτερη δυνατή πορεία και μετά σε πρωτάθλημα και κύπελλο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ