aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ«Άνανδρη επίθεση, που θυμίζει πράξεις “Γκρίζων Λύκων”»

«Άνανδρη επίθεση, που θυμίζει πράξεις “Γκρίζων Λύκων”»

Η διοίκηση της ΑΕΚ, μέσω ανακοίνωσής της «καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο την επίθεση, τον ξυλοδαρμό και τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη φίλαθλος μας, μπροστά στα μάτια του 17χρονου γιου του, από ομάδα “φιλάθλων” της Ανόρθωσης».

«Η αποτρόπαια και άνανδρη επίθεση, που θυμίζει πράξεις “Γκρίζων Λύκων”, έγινε στον χώρο στάθμευσης του ΓΣΖ μετά το τέλος του ψεσινού (03/03) αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο την Ανόρθωση και ενώ ο φίλαθλος της ομάδας μας κατευθυνόταν με τον γιο του στο αυτοκίνητο του», τονίζεται ακολούθως.

«Καλούμε την Αστυνομία στην πλήρη και ταχεία διαλεύκανση της υπόθεσης και στην σύλληψη και των υπολοίπων προσώπων που ενέχονται στο αποτρόπαιο περιστατικό. Τέτοιες πράξεις πλήττουν βάναυσα τον αθλητισμό και τον πολιτισμό μας και πρέπει να… ξεριζωθούν. Το Σωματείο μας εκφράζει την συμπάθεια και την αμέριστη συμπαράσταση του στον άτυχο φίλαθλο μας και την οικογένεια του», αναφέρεται καταληκτικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ