aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣAνακοίνωσε Μορίγια και Πουέρτο

Aνακοίνωσε Μορίγια και Πουέρτο

Με ανακοίνωσή της, η διοίκηση της ΑΕΚ ενημερώνμει για την έναρξη της συνεργασίας για τα επόμενα δύο χρόνια με τον Ισπανό Antonio Hidalgo Morilla για την θέση του βοηθού προπονητή και με τον συμπατριώτη του Toni Gil Puerto για την θέση του γυμναστή της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Αναλυτικά:

“Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας για τα επόμενα δύο χρόνια με τον Ισπανό Antonio Hidalgo Morilla για την θέση του βοηθού προπονητή και με τον συμπατριώτη του Toni Gil Puerto για την θέση του γυμναστή της ποδοσφαιρικής μας ομάδας.

Ο 37χρονος (08/02/1979) Antonio Hidalgo Morilla στο δεύτερο μισό της λήξασας σεζόν ήταν βοηθός προπονητή στην Cornella, ομάδα της Segunda Β’ στην οποία τερμάτισε την ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία. Κατά την διάρκεια της 17ετους επαγγελματικής του καριέρας πραγματοποίησε 412 συνολικά εμφανίσεις σε Primera Division και Segunda Division, με τις Barcelona B’, Tenerife, Malaga, Zaragoza, Osasuna, Albacete, Sabadell και Cornella. Είναι κάτοχος του προπονητικού διπλώματος UEFA-Pro.

O 36χρονος (18/12/1979) Toni Gil Puerto την λήξασα σεζόν ήταν γυμναστής της Almeria στην Segunda Division. Τα προηγούμενα χρόνια εργάστηκε στην Videoton, με την οποία πανηγύρισε το πρωτάθλημα Ουγγαρίας, στις St. Andreu, Badalona και στις μικρές ομάδες των Espanyol, Villareal, Inter, Terrassa και Shimizu FC στην Ιαπωνία. Σαν ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε στις μικρές κατηγορίες της Ισπανίας και ακολούθως στην Ιαπωνία, όπου και συνέχισε ως προπονητής στην Εθνική U20 και στα τμήματα υποδομής των Kawasaki Frontale, Camba Osaka, Urawa Reds Diamons και Yokohama Marinos. Είναι κάτοχος του προπονητικού διπλώματος UEFA-A.

Η οικογένεια της ΑΕΚ καλοσωρίζει και τους δύο και τους εύχεται κάθε επιτυχία.

Ο προπονητής τερματοφυλάκων Γιώργος Παπασάββας και ο βοηθός γυμναστής/αποκατάστασης Παναγιώτης Μιχαήλ παραμένουν στο τεχνικό επιτελείο”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ