aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑναγέννηση: Ανακοίνωσε Αναστασίου και άλλους τέσσερις

Αναγέννηση: Ανακοίνωσε Αναστασίου και άλλους τέσσερις

Η Αναγέννηση Δερύνειας ανακοίνωσε το δανεισμό του Ραφαήλ Αναστασίου και τη σύναψη συμβολαίου με τους Ανδρέα Χαπέσιη, Αντώνη Μαχάττου, Αλέξανδρο Δυνάμου και Νίκο Ελευθερίου.

Οι ανακοινώσεις:

«Η Αναγέννηση Δερύνειας ανακοινώνει την συμφωνία για παραχώρηση με την μορφή δανεισμού του Ραφαήλ Αναστασίου από την Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας, για την αγωνιστική περίοδο 2017/18. Θα αγωνίζεται με το νούμερο 25.

Καλωσορίζουμε και πάλι τον Ραφαήλ στην οικογένεια της Αναγέννησης Δερύνειας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία με την πράσινη φανέλα».

«Η Αναγέννηση Δερύνειας ανακοινώνει την σύναψη συμβολαίων με τους ποδοσφαιριστές Ανδρέα Χαπέσιη και Αντώνη Μαχάττου για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο Ανδρέας Χαπέσιης είναι 19 χρονών (13.06.1998) και αγωνίζεται ως μέσος. Προέρχεται από την ομάδα Κ21 του ΑΠΟΕΛ.

Ο Αντωνης Μαχάττου είναι 19 χρονών (08.07.1998) και αγωνίζεται και αυτός στον χώρο του κέντρου. Προέρχεται από την ομάδα του ΑΟΑΝ.

Καλωσορίζουμε τους ποδοσφαιριστές στην οικογένεια της Αναγέννησης Δερύνειας και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία με την πράσινη φανέλα.

«Η Αναγέννηση Δερύνειας ανακοινώνει την σύναψη συμβολαίου με τους ποδοσφαιριστές Αλέξανδρο Δυνάμου (07.03.1997) και Νίκο Ελευθερίου (26.10.1998). Το συμβόλαιο είναι διάρκειας τριών χρόνων. Και οι δύο ποδοσφαιριστές προέρχονται από τις Aκαδημίες της ομάδας μας. Aκαδημίες Αναγέννησης Δερύνειας Τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία με την πράσινη φανέλα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ