aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ«Αν το θες τόσο, εγώ άλλο τόσο…»

«Αν το θες τόσο, εγώ άλλο τόσο…»

ΤΩΝ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ ΚΑΙ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Αν για τον Ολυμπιακό είναι σημαντικό να πάρει την πρώτη νίκη έπειτα από τρία ματς με ένα βαθμό, για την ΑΕΚ ισχύει το ίδιο στην προσπάθειά της να επιστρέψει στις επιτυχίες. Επομένως, θεωρείται σίγουρο ότι, στον αγωνιστικό χώρο του Μακαρείου, οι ομάδες θα είναι αποφασισμένες απόψε (19:00, Cytavision Sports 1) να τα δώσουν όλα για το τρίποντο.

Ενδεχόμενη επικράτηση των μαυροπράσινων, που θα έχουν τον ρόλο του αουτσάιντερ, θα αποτελεί το πρώτο σημαντικό αποτέλεσμά τους στη σεζόν. Και σίγουρα θα τους ανοίξει την όρεξη για τη συνέχεια, σε αντίθεση με τους κιτρινοπράσινους που θα προβληματιστούν σε αυτό το ενδεχόμενο και θα χάσουν έδαφος στην προσπάθειά τους για το κυνήγι της κορυφής. Αντιθέτως, με απόδραση των Λαρνακέων θα επέλθει η ηρεμία στις τάξεις τους, ειδικά αν συνοδεύεται από καλή εμφάνιση, και θα αρχίσουν να αγχώνονται οι Λευκωσιάτες.

Όσο για την ισοπαλία, δεν τη θέλει κανένας από τους αποψινούς μονομάχους. Εντούτοις, από τη στιγμή που η ομάδα που χτυπά τον τίτλο είναι η φιλοξενούμενη, δεν θα είναι άσχημο αποτέλεσμα για τον γηπεδούχο.

Από πλευράς Ολυμπιακού, δεν βρίσκονται στη διάθεση του Πάμπου Χριστοδούλου οι παροπλισμένοι Τιάγκο Αζουλάο και Εγιόνγκ Ενόχ. Ο Κύπριος προπονητής είναι πιθανό να προχωρήσει σε ορισμένες αλλαγές, σε σχέση με το παιχνίδι της περασμένης Δευτέρας με τη Νέα Σαλαμίνα (2-3).

Στον αντίποδα, εκτός πλάνου είναι οι Μοϊσόφ και Ακοράν, ενώ δεν υπολογίζεται επίσης ο Θωμάς Ιωάννου, ο οποίος τραυματίστηκε στη μύτη κατά την προχθεσινή προπόνηση και θα μπει σήμερα στο χειρουργείο. Ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ σκέφτεται να παρατάξει την ΑΕΚ με σχηματισμό 3-5-2. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Τόνιο, ενώ δύο από τους τρεις σέντερ μπακ θα είναι οι Τρουγιόλς και Γκονθάλεθ, έχοντας στο πλευρό τους έναν εκ των Πλάνας, Τάντι και Γκαρσία.

Στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Κάσες και Σάστρε σε ρόλο ανασταλτικών χαφ και ένας εκ των Σπόλιαριτς και Φιόλιτς θα είναι ο επιτελικός. Στα άκρα θα είναι οι Τέτε και Ραούλ Ρουίθ και στην κορυφή οι Τρισκόφσκι και Γιάννου. Δεν θα προκαλέσει έκπληξη, όμως, αν δούμε βασικό τον Τολεμές αντί του Γιάννου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ