aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ«Αν θέλουμε να έχουμε τύχη...»

«Αν θέλουμε να έχουμε τύχη…»

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

«Γνωρίζουμε ότι ελάχιστοι θα είναι οι φίλοι της ομάδας μας που μας ακολούθησαν στην Μόσχα, όμως στόχος μας είναι να τους κάνουμε να χαμογελάσουν, όπως φυσικά και όλους τους άλλους που θα δουν τον αγώνα από την τηλεόραση», ανέφερε σε δηλώσεις του στο «Goal» ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου.

Είναι σημαντικό για την ομάδα της Λάρνακας να παρουσιαστεί βελτιωμένη, κάτι που επισήμανε στη συνέχεια: «Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι 100% και να αποφύγουμε κάποια λάθη που κάναμε στον πρώτο αγώνα. Αν θέλουμε να έχουμε τύχη θα πρέπει να κάνουμε το τέλειο παιχνίδι απέναντι στην Σπαρτάκ», πρόσθεσε.

Τέλος, για την παρουσία του κόσμου ανέφερε: «Το γεγονός ότι η έκδοση βίζας είναι χρονοβόρα διαδικασία δεν έδωσε τη δυνατότητα σε αρκετό κόσμο να μας ακολουθήσει, όμως είμαστε σίγουροι ότι οι λίγοι που θα βρεθούν στο γήπεδο θα βοηθήσουν τους ποδοσφαιριστές μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ