aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ«Αν πιστεύουν στην Ομόνοια ότι αδικούνται…»

«Αν πιστεύουν στην Ομόνοια ότι αδικούνται…»

Ο απόηχος του αγώνα μεταξύ της ΑΕΚ και της Ομόνοιας στην Αρένα (2-2) καλά κρατεί! Ο εκπρόσωπος Τύπου των κιτρινοπράσινων, μίλησε στον Super Sport FM (104.0) και αναφέρθηκε στον αγώνα αλλά και τα διαιτητικά λάθη του Γιώργου Νικολάου.

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι η ομάδα του δεν θα ασχοληθεί άλλο με την χθεσινή διαιτησία και έδωσε… πάσα στην Ομόνοιας για να αποταθεί στα αρμόδια σώματα.

Για τον αγώνα με την Ομόνοια: «Ήταν ένα ντέρμπι με τα όλα του και καλός ρυθμός και φάσεις και μεγάλη επιθυμία για τη νίκη οι δύο ομάδες. Ήταν το πιο γεμάτο παιχνίδι που είδαμε στο πρωτάθλημα και μακάρι να ακολουθήσουν και άλλα. Το ισόπαλο αποτέλεσμα δεν μας ικανοποιεί καθώς στην έδρα μας πάντα ο στόχος είναι οι τρεις βαθμοί. Αν το χωρίσουμε σε κομμάτια το ματς ήταν σημαντικό για εμάς το ξεκίνημα όπου η εικόνα μας ήταν εξαιρετική. Δεν μπορέσαμε σε εκείνο το διάστημα να σκοράρουμε ούτε από το σημείο του πέναλτι. Φυσιολογικά έπεσε ο ρυθμό μας, είχε ευκαιρίες η Ομόνοια αλλά και πάλι όταν ανεβήκαμε πετύχαμε γκολ. Στην τελευταία φάση του ημιχρόνου αδικαιολόγητα ισοφαριστήκαμε. Ήμασταν καλύτεροι στην επανάληψη αλλά σκόραρε ο αντίπαλος. Θέλαμε τη νίκη, δεν ήρθε αλλά θα την ψάξουμε στο Μακάρειο με τον Ολυμπιακό» δήλωσε αρχικά.

Για την διαιτησία και τα πολλά παράπονα της Ομόνοιας: «Κάθε ομάδα δικαιούται να εκφράσει τα παράπονα της. Αν πιστεύουν στην Ομόνοια ότι αδικούνται να αποταθούν στα αρμόδια σώματα. Εμείς είχαμε τρία πεντακάθαρα πέναλτι. Στο πρώτο πέναλτι θα μπορούσε να δεχθεί και κόκκινη κάρτα ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας. Τελείωσε, δεν θα ασχοληθούμε άλλο με αυτό το κομμάτι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ