aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

«Αν ο Λαΐφης μείνει ελεύθερος…»

Το όνομα του Κωνσταντίνου Λαΐφη αναμένεται να συζητηθεί αρκετά, αφού σε περίπτωση που υποβιβαστεί η Σταντάρ Λιέγης τότε θα μείνει ελεύθερος. Η ελλαδική εφημερίδα «ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» τονίζει ότι αν μείνει ελεύθερος ο συμπατριώτης μας, τότε ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ θα κινηθούν για την απόκτηση του.

Τι αναφέρει το ρεπορτάζ: «Ήδη σε μανατζερικούς κύκλους ακούγεται έντονα ότι ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ παρατηρούν διακριτικά την περίπτωση του Λαΐφη, σε περίπτωση που μείνει ελεύθερος από τη Σταντάρ Λιέγης, αλλά προς το παρόν δεν επιβεβαιώνεται κάτι τέτοιο. Το ότι έχει θαυμαστές στο λιμάνι, είναι κάτι που δεν χωρά καμία αμφιβολία. Υπάρχουν όμως αντικειμενικές δυσκολίες. Αν μείνει ελεύθερος λοιπόν (σ.σ. αν δικαιωθεί σε δεύτερο βαθμό η Σταντάρ, τότε δεν πάει πουθενά ο Κύπριος), ο μάνατζέρ του θα τον προτείνει παντού! Ο παίκτης δείχνει μία προτίμηση στο εξωτερικό σε πρώτη φάση»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ