aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΆλλαξε ολόκληρη την ενδεκάδα της Ομόνοιας ο Μπεργκ, βασικός ο Τρισκόφσκι

Άλλαξε ολόκληρη την ενδεκάδα της Ομόνοιας ο Μπεργκ, βασικός ο Τρισκόφσκι

Άλλαξε ολόκληρη την ενδεκάδα σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΓΣΠ για την 4η αγωνιστική ο Χένινγκ Μπεργκ. Ο Νορβηγός προπονητής δείχνει ξεκάθαρα ότι η σκέψη του είναι στον ιστορικό αγώνα με τον Ολυμπιακό Πειραιώς στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» την ερχόμενη Τετάρτη (23/9, 22:00).

Στην εστία θα είναι ο Κυριακίδης, τετράδα στην άμυνα οι Μαυρίας (δεξιά), Κίκο (αριστερά), Koύσουλος – Παναγιώτου (κεντρικό αμυντικό δίδυμο). Ανασταλτικοί μέσοι θα είναι οι Βενιζέλου και Χαραλάμπους με τον Τζιωνή σε ρόλο επιτελικού μέσου και τους Λοΐζου – Ασάντε να πλαισιώνουν από τα άκρα της επίθεσης τον προωθημένο Ντούρις.

Διαβάστε επίσης: Live: Ομόνοια – ΑΕΚ 

Η ενδεκάδα του Μπεργκ: Kυριακίδης, Μαυρίας, Βενιζέλου, Παναγιώτου, Κίκο, Κούσουλος, Χαραλάμπους, Τζιωνής, Λοΐζου, Ασάντε, Ντούρις.

Στον αντίποδα ο Νταβίδ Κανέδα παρατάσσει την ΑΕΚ με τον Ιβάν Τρισκόφσκι στην κορυφή της επίθεσης.

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ: Τόνιο, Μ. Γκονθάλεθ, Τρουγιόλς, Μοϊσόφ, Γκαρσία, Φερνάντεθ, Άμπραχαμ Γκονσάλες, Σπόλιαριτς, Χέιτλι, Ακοράν, Τρισκόφσκι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ